Αλλάζουν οι στολές στο ΣΞ (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ)

Οι γόβες θα αντικατασταθούν με λουστρίνια
Μάλιστα, η σχετική παρουσίαση-πρόταση που έχει ετοιμάσει ο στρατός ξεπερνάει τις 200 σελίδες!

Σε άλλες στολές αλλάζει το ύφασμα (παύει να υπάρχει χειμερινό και θερινό, κάτι που μάλλον θα δημιουργήσει αρκετά πρακτικά προβλήματα με τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας), σε άλλες στολές παύει να... υπάρχει γυναικείο και ανδρικό σακάκι και καθιερώνεται ένα ενιαίο, στις γυναίκες αλλάζουν και οι φούστες σε κάποιες στολές και αντικαθίστανται με παντελόνια, αλλά και τα πουκάμισα με γραβάτα που γίνονται, πλέον, πουκάμισα χωρίς γραβάτα.

Αλλαγές, όμως, υπάρχουν και στα υποδήματα, αφού στην υπ. αριθμ. 2 στολή τα «παπούτσια (γόβες) μαύρα λουστρίνια» αντικαθίστανται με «παπούτσια (σκαρπίνια) μαύρα λουστρίνια». Όμως, την ίδια ώρα, όσοι έχουν λευκά χιτώνια με την εν λόγω στολή θα συνεχίσουν να τα φέρουν μέχρι την 31/12/2017! Η περίφημη ζώνη των λεόντων περιορίζεται, ενώ υπάρχουν και άλλες αλλαγές που «ευθυγραμμίζουν» τις στολές αξιωματικών και υπαξιωματικών - ανθυπασπιστών.

Ακόμα, στην ειδική στολή ιπταμένου δεν θα φέρονται στα πέτα της τα διακριτικά βαθμού και οπλόσημο. Όλα αυτά, βέβαια, ίσως τελικά να έχουν μικρή σημασία, από τη στιγμή που όλων ανεξαιρέτως οι στολές θα έχουν και φέτος... άδειες τσέπες.

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για να διαβάσετε τα σχετικά έγγραφα:

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 09/01/2016 – ΚΩΣΤΑΣ ΑΤΤΙΑΣ - Παρουσίαση από poes.gr)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ