Αρχική » , , , , » Καμμένος: «Δώσαμε μάχη να εξαιρεθούν οι απόστρατοι ΕΔ-ΣΑ γιατί οι μειώσεις τους έφτασαν άνω του 60%» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Καμμένος: «Δώσαμε μάχη να εξαιρεθούν οι απόστρατοι ΕΔ-ΣΑ γιατί οι μειώσεις τους έφτασαν άνω του 60%» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Μιλώντας στον Alpha 9.89 εξήγησε ότι «εξαιρέθηκαν οι συνταξιούχοι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας γιατί... οι μειώσεις τους έφτασαν ήδη άνω του 60%. Δώσαμε μάχη για να εξαιρεθούν».

Σχολιάζοντας τα περί κυβερνητικής δυσαρέσκειας για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς κατά του συμφώνου συμβίωσης ο κ. Καμμένος είπε: «Αδικείται ο κ. Σεραφείμ. Η δική του φωνή μπορεί να είναι πιο σκληρή, πιο δυνατή, πιο ακραία μερικές φορές, όμως εδώ πρόκειται για απόφαση της ιεραρχίας».

«Οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου μας δεσμεύουν όλους. Είμαι στο υπουργικό συμβούλιο αλλά είμαι και Έλληνας Ορθόδοξος» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, τονίζοντας πως η Εκκλησία δεν είναι ακραία ούτε ομοφοβική. Εκτίμησε πως θα έπρεπε να προηγηθεί διάλογος για το θέμα πριν φτάσει στη Βουλή.

Ο κ. Καμμένος τόνισε την πολύ καλή προσωπική σχέση που έχει ο ίδιος με τον Μητροπολίτη Πειραιώς θυμίζοντας πως πρόσφατα πήγε στη γιορτή του για να του ευχηθεί από κοντά. Ως προς τον εορτασμό των Θεοφανίων στον Πειραιά είπε πως έστειλε ως εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ τον Δημήτρη Καμμένο γιατί ο ίδιος εδώ και καιρό είχε προγραμματίσει να βρίσκεται στην φρεγάτα Κουντουριώτης.

Για τον εορτασμό των Θεοφανίων στη Σμύρνη και την μη παρουσία κυβερνητικού στελέχους είπε πως ο ίδιος προσωπικά δεν το γνώριζε, είδε όμως με συγκίνηση τις εικόνες, «ήταν γεγονός πολύ σημαντικό. Πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι ο Σταυρός δεν πέφτει σε άλλα μέρη και σε νησιά που υπάρχει ορθόδοξος ελληνισμός και ιερέας, όπως η Ίμβρος . Εκεί οι Έλληνες υπέστησαν διώξεις απερίγραπτες».

Ο κ. Καμμένος προανήγγειλε εκδηλώσεις για τις επετείους των Γενοκτονιών Ποντίων και Αρμενίων ενώ σε ερώτηση εάν θα καλέσει τον Νίκο Φίλη, απάντησε «νομίζω ότι θα έρθει μόνος του για να αποκαταστήσει τα πράγματα».

«Κάποιος είπε ότι είμαι ακροδεξιός επειδή τίμησα τους νεκρούς στα Ίμια, αυτό δεν μου άρεσε. Ο ελληνικός λαός μας έβαλε τους ΑΝΕΛ στη Βουλή για να μπορέσουμε σε τέτοια θέματα να κρατάμε τα μπόσικα. Με την χθεσινή παρουσία μου στη φρεγάτα Κουντουριώτης θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα εθνικής κυριαρχίας σε όλη την Ελλάδα, να στείλουμε το μήνυμα ότι κάποιοι εργάζονται όλες τις ημέρες του χρόνου για να είμαστε εμείς ασφαλείς» πρόσθεσε.

Ξεκαθάρισε ότι δεν εγκαταλείπει την ιδέα για τη στράτευση γυναικών και τόνισε ότι «δεν είναι κάτι που συζητείται για πρώτη φορά, είχε τεθεί το θέμα και επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αλλά και ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε μιλήσει για την παλλαϊκή άμυνα».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι «κυρίαρχος στόχος της κυβέρνησης είναι να έρθει η ανάπτυξη, να κυκλοφορήσει χρήμα στην αγορά. Έχουμε καλούς δείκτες, έχει γίνει καλή δουλειά πχ στον τουρισμό από την Έλενα Κουντουρά. Θέλω να περάσω το μήνυμα ότι η οικονομία εξαρτάται από την ψυχολογία των πολιτών. Πρέπει επίσης να επιστρέψουν τα χρήματα στις τράπεζες, αυτή τη στιγμή στα σεντούκια υπάρχουν 45 δισ. και 160 δισ. στο εξωτερικό, να φορολογηθούν όσα δεν φορολογήθηκαν. Να πάρει μπρος η αγορά, να επαναφέρουμε την εμπιστοσύνη στους πολίτες».

Τόνισε ότι «πρέπει να γίνουν επενδύσεις, τομείς του δημοσίου πρέπει να περάσουν στον ιδιωτικό τομέα και μέρος της ακίνητης περιουσίας. Και στην αμυντική βιομηχανία και στον τουρισμό, πρέπει να είμαστε πιο ελαστικοί. Βασικός συντελεστής είναι το θέμα της φορολογίας, δεν μπορεί να είναι διπλάσια ή τριπλάσια σε σχέση με τις χώρες που συνορεύει η χώρα μας, πρέπει να είναι δίκαιη η φορολογία. Με τις επενδύσεις θα αντιμετωπιστεί η ανεργία» κατέληξε.

(tovima.gr)

07-01-2016. Ραδιοφωνική συνέντευξη στον Alpha 9.89 του Πάνου Καμμένου, στoν Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου:


7 σχόλια:

 1. Μπορείτε να γίνεται ποιό σαφείς, που αναγράφεται στο σχέδιο του νέου ασφαλιστικού ότι από το νέο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων εξαιρούνται οι υπηρετούντες στις ΕΔ και στα ΣΑ, σε ποιό άρθρο και σε ποιά παράγραφο αναγράφεται ότι οι απόστρατοι των ΕΔ και των ΣΑ εξαιρούνται από τον επαναυπολογισμό των καταβληθέντων συντάξεων, να το διαβάσουμε και εμείς. Εγώ πάντος δεν έχω διαπιστώσει κάπου να αναγράφονται αυτά που δημοσιεύεται στο σχέδιο του νέου ασφαλιστικού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.Abraham Lincoln ( 1809-1865 , Αμερικανός πρόεδρος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης οι στρατιωτικοί, με το σχέδιο του νέου ασφαλιστικού που θα κατατεθεί τέλος Ιανουαρίου για ψήφιση στη Βουλή, όσοι αποστρατευθούν στις κρίσεις του Μαρτίου θα πάρουν σύνταξη από 100 ως 200 ευρώ λιγότερα τον μήνα σε σχέση με τους απόστρατους των προηγούμενων ετών. Ο κύριος Καμμένος τελικά τους έκαψε στην κυριολεξία, διότι ούτε το υπόλοιπο του 50 % τους έδωσε από την απόφαση του ΣτΕ όπως τους είχε υποσχεθεί προεκλογικά πέρυσι τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο αλλά και με το νέο ασφαλιστικό μειώνονται περισσότερο οι ήδη πενιχρές συντάξεις τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ : Εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει. Ένα βαρέλι ζάχαρη, πόσους φραπέδες βγάζει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Με τα αναδρομικά των στρατιωτικών τι γίνεται; Λεφτά υπάρχουν για τους ημέτερους και όχι για τα αναδρομικά των στρατιωτικών; Ο ΥΕΘΑ τι λέει; Μόνο για τους Πολιτικούς Υπαλλήλους ενδιαφέρεται; Ο καθ’ ύλην αρμόδιος Γενικός Γραμματέας και πρώην στρατιωτικός τι λέει; Θα κάνουν άραγε προκηρύξεις για τις θέσεις Διευθυντών, Υποδ/ντων , Τμηματαρχών και στα τρία Σώματα; Πόσο κοστίζει ένας Διευθυντής επιπλέον του μισθού του; 450 ΕΥΡΩ. Υποδ/ντής; 350 , Τμηματάρχης; 290 ΕΥΡ, ή θα παραμείνουν σε αυτές οι ημέτεροι βολεμένοι τσανακογλύφτες ‘’καφανταρογιουσουφάκια’’;Τελικά με βρεγμένη σανίδα ποιούς πρέπει να κυνηγήσουμε; Τους στρατιωτικούς που απλώς βλέπουν τα ΕΥΡΩ να ‘’σφυρίζουν’’ πάνω από τα κεφάλια τους και να καταλήγουν σε αυτούς που όχι μόνο δεν τα δικαιούνται αλλά ούτε τα αξίζουν; Το όχι είναι βροντερό. Μάλλον αυτούς που ανερυθρίαστα τα τσεπώνουν, τους ροζπρασινομπλέ συνδικαλιστές και πολιτικούς τους ταγούς, που επίσης ανερυθρίαστα εν μέσω σοβαρής οικονομικής κρίσης προωθούν τέτοιου είδους εισηγήσεις που προκαλούν το περί δικαίου αίσθημα. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμε 10 Ιαν 2016, 2:22:00 πμ κουράγιο, απ' ότι καταλαβαίνω πίστεψες τους παπατζήδες, παραμυθάδες, ότι θα κάνουν την μεγάλη αλλαγή, τρίχες κατσαρές, αυτοί κοιτάζουν μόνο να βολέξουν τους δικούς τους και να τρώνε με χρυσά κουτάλια τα λαμόγια, όπως τον παλιό καλό καιρό επί βαθύ πασοκ, άλλωστε αρκετοί από αυτούς εκεί ανήκαν παλιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο τελευταίος των παραγκών Αλέξης έχει από χθες αντίπαλο, τίποτα δεν είναι το ίδιο από σήμερα, ο λαός πιά έχει μια νέα επιλογή τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να σβήσει το απατηλό όνειρο της ολιγαρχίας ‘’της λαμογιάς και της αρπαχτής’’ των ΄΄παπατζήδων και παραμυθάδων’’ που παρασιτούν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου. Τα μαδημένα και ψεκασμένα παπαγαλάκια του βαθέως Κράτους θα μιλήσουν για οικουμενική τεχνοκρατών, για κυβέρνηση συνεργασίας για οτιδήποτε μπορεί να εξασφαλίσει την επιβίωση του ΤΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη προσωπικά. Οι φάκες θα στηθούν για να πέσει μέσα ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, του 21ου αιώνα της Ελλάδας. Η πτώση της «μαϊμού» αριστεράς και των ψεκασμένων έρχεται με γοργούς ρυθμούς και είναι μη αναστρέψιμη ……………………….

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ