Αρχική » , , , , , , , , » Αποστέλλονται email σε συνταξιούχους (αποστράτους) για υποβολή τροποποιητικής δήλωσης λόγω λανθασμένων βεβαιώσεων αποδοχών

Αποστέλλονται email σε συνταξιούχους (αποστράτους) για υποβολή τροποποιητικής δήλωσης λόγω λανθασμένων βεβαιώσεων αποδοχών


Ξεκίνησε η αποστολή email σε συνταξιούχους (αποστράτους), με το οποίο τους καλούν να προβούν σε υποβολή τροποποιητικής δήλωσης μέσω του ιστοτόπου της ΑΑΔΕ, λόγω των λανθασμένων βεβαιώσεων αποδοχών τους από ΓΛΚ. Σχετική μας ανάρτηση ΕΔΩ.Δείτε το σχετικό email:

«ΘΕΜΑ: Νέο αρχείο βεβαιώσεων αποδοχών και συντάξεων από το Γ.Λ.Κ.

Από: FEFP-no.reply@taxisnet.gr

Αποδέκτης: ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ (ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ), Username: ........

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την οριστική υποβολή και εκκαθάριση της αρχικής δήλωσής σας φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2017, εστάλη στην Υπηρεσία μας νέο αρχείο βεβαιώσεων αποδοχών και συντάξεων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Παρακαλούμε όπως προβείτε σε υποβολή τροποποιητικής δήλωσης μέσω του ιστοτόπου της ΑΑΔΕ, www.aade.gr, από την επιλογή "τροποποιητική".

Τα νέα στοιχεία είναι προσυμπληρωμένα στους σχετικούς κωδικούς της δήλωσης.

Η τροποποιητική δήλωση υποβάλλεται εμπρόθεσμα και χωρίς προσαυξήσεις ή πρόστιμα έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αρχικών δηλώσεων.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη προβεί σε υποβολή τροποποιητικής δήλωσης για το λόγο αυτό, παρακαλούμε αγνοείστε το μήνυμα.

Δ.ΗΛΕ.Δ. Α.Α.Δ.Ε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνουμε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, εφόσον δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας, περιλαμβάνει στο πάνω μέρος του το όνομά σας και το όνομα χρήστη (Username). Εάν λάβετε μήνυμα που αναφέρει ότι προέρχεται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων χωρίς να περιέχει τα στοιχεία αυτά και δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας μήνυμα, να το διαγράψετε μια και θα είναι πλαστό και πιθανώς να περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο.»

1 σχόλια:

  1. Και....μετά αναρωτιούνται γιατί οι Έλληνες, εν πάση περιπτώσει οι έχοντες υποχρέωση φ. δήλωσης, ρυθμίζουν τις εκκρεμότητες τους, στην κυριολεξία το τελευταίο λεπτό! Γιατί πολύ απλά κύριοι εξουσιάζοντες, διοικούντες και ανθυποδιοικούντες ..... στη χώρα μας είναι όλα ρευστά είναι σαν το φτερό στον άνεμο! Όλα είναι δυνατά, όλα μπορεί να αλλάξουν χωρίς εξηγήσεις, χωρίς ν' ανοίξει ρουθούνι κι ας υπάρχουν νόμοι παρανόμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ