Αρχική » , , , , » Σχετικά με την χορήγηση ειδικής άδειας σε στελέχη του Ελληνικού Στρατού (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΕΡΩΤΗΣΗ)

Σχετικά με την χορήγηση ειδικής άδειας σε στελέχη του Ελληνικού Στρατού (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΕΡΩΤΗΣΗ)


Ο Βουλευτής ΧΑ Γεώργιος Γερμενής, κατέθεσε ερώτηση (Αρ. Πρωτ. 6257/25-05-2018) προς τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας - Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με θέμα: «Σχετικά με την χορήγηση ειδικής άδειας σε στελέχη του Ελληνικού Στρατού».

Ένας σημαντικός αριθμός Ελλήνων στρατιωτικών φοιτούν σε εσπερινά Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ και μάλιστα προετοιμάζονται με σκοπό να συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Όπως αναφέρει και με έγγραφό της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) καθίσταται αναγκαία η χορήγηση φοιτητικής άδειας στα συγκεκριμένα άτομα.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

Υπάρχει πρόθεση για χορήγηση ειδικής άδειας πέραν της κανονικής, με αποδοχές, σε στρατιωτικούς οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις;...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ