Αρχική » , , » Τελετή Βράβευσης Αριστούχων Μαθητών από το Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Τελετή Βράβευσης Αριστούχων Μαθητών από το Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Η Τελετή Βράβευσης των Αριστούχων Μαθητών και Μαθητριών (που διαμένουν στο Ν. Αττικής), τέκνων Μελών της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, καθώς επίσης και... των Αριστευσάντων Μαθητών Παραγωγικών Σχολών (Αρχηγών) της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και της Αστυνομικής Ακαδημίας –Σχολής Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Α.Σ. το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.Α.Ε.Δ.) στην Αθήνα.

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:
Click Click
Click Click
Στην τελετή που έγινε παρουσία πολυάριθμων Μελών της Ε.Α.Α.Σ. (γονέων –συνοδών και φίλων) παρευρέθηκαν και βραβεύθηκαν ο Αρχηγός Αρχιλοχίας Εύελπις IVης Κωνσταντίνος Φαραντάτος (ΣΣΕ), η Αρχηγός Αρχιλοχίας Μαθήτρια IVης Βασιλική Παπαπαρίση (ΣΑΝ), η Δόκιμος Υπαστυνόμος Παναγιώτα Θανοπούλου (Σ.Α. ΕΛ.ΑΣ), 30 αριστούχοι Γ’ Λυκείου και 30 αριστούχοι Β’ Λυκείου Σχ. Έτους 2013-2014 καθώς και 5 αριστούχοι παρελθόντων ετών.
Click Click
Οι απονομές των επαίνων έγιναν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. Υπτγο ε.α. Ευάγγελο Δανιά, τον Αντιπρόεδρο Υπτγο ε.α. Βασίλειο Ροζή και τα Μέλη του Δ.Σ. Αντγο ε.α. Κων/νο Σκαρμαλιωράκη, Ταξχο ε.α. Δημήτριο Χατσίκα, Αντγο ε.α. (ΕΛ.ΑΣ) Ηλία Παρασκευόπουλο, Ανχη ε.α. Παντελή Κράγκαρη, Σχη ε.α. Νικόλαο Καίσαρη, Αστ. Δντη ε.α. Χρήστο Ντούφα και Αντγο (Αναθεωρητή Α’) ε.α. Θωμά Καρανίσα. Η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και Μέλος του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. Ανχη ε.α. Παντελή Κράγκαρη.
Click Click
Click Click
Click Click
Click Click
Click Click
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Α.Σ.

Εκφράζει την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που για άλλη μια χρονιά επιβράβευσε την αριστεία και την προσπάθεια των Αρχηγών, μαθητών Παραγωγικών Σχολών και των μαθητών/μαθητριών, τέκνων Μελών της.

Ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση της Τελετής Βράβευσης, το Γ.Ε.Σ. για τη χρηματοδότηση του μείζονος κονδυλίου, το ΣΜ/ΑΣΔΥΣ για την καλλιτεχνική (μουσική) κάλυψη της εκδήλωσης, αλλά ΚΥΡΙΩΣ για την παρουσία τους τα Μέλη μας (γονείς) και τους βραβευθέντες Αρχηγούς των Παραγωγικών Σχολών και αριστούχους μαθητές.

Επιπρόσθετα, σας γνωρίζουμε ενημερωτικά ότι:

Δικαιούχοι βράβευσης είναι οι αριστούχοι μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης του Λυκείου που φοιτούν σε Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία Εσωτερικού (Ελληνικής Επικράτειας) του προηγούμενου Σχολικού Έτους (στην προκειμένη περίπτωση ήταν για αυτό του 2013 – 2014) που έχουν βαθμολογία 18,1 και άνω, καθώς επίσης οι Αρχηγοί των Παραγωγικών Σχολών ΣΣΕ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ, ΣΜΥ και Σ.Α. ΕΛ.ΑΣ.

Με τη μέριμνα της Ε.Α.Α.Σ. και πάντα με γνώμονα το ενδιαφέρον της για την επιμέλεια των συμφερόντων των Μελών της, γίνονται οι βραβεύσεις των παιδιών στην Αθήνα και στα Παραρτήματά της σε όλο τον Ελλαδικό χώρο. Οι βραβεύσεις περιλαμβάνουν την απονομή επαίνου καθώς και συμβολικού χρηματικού ποσού που μεταβάλλεται αναλόγως του κονδυλίου στους Π.Υ. του ΓΕΣ και της Ε.Α.Α.Σ.

Για το σχολικό έτος 2013 -2014 υπήρχαν 269 μαθητές, παιδιά εν αποστρατεία Αξκών του Σ.Ξ ως δικαιούχοι βράβευσης, για τα οποία το χρηματικό ποσό διατίθεται από το λειτουργικό προϋπολογισμό του Γ.Ε.Σ. Το αντίστοιχο, ίδιο, ποσό για τους Αρχηγούς των Παραγωγικών Σχολών και των παιδιών των Μελών της Ε.Α.Α.Σ. που προέρχονται από την ΕΛ.ΑΣ. καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της Ε.Α.Α.Σ.

Φέτος υπήρχε η καινοτομία του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. να γίνει βράβευση και κάλυψη του χρηματικού ποσού (από Π.Υ. Ε.Α.Α.Σ.) για μαθητές που αρίστευσαν κατά τα παρελθόντα έτη και για κάποιο λόγο δεν είχαν υποβάλει τις σχετικές αιτήσεις.

(eaas.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ