Αρχική » , , , , » ΑΛΤ! της 26 Απρ 2015 (Στρατιωτικά παραπολιτικά...)

ΑΛΤ! της 26 Απρ 2015 (Στρατιωτικά παραπολιτικά...)

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος έχει διεκδικήσει τίτλους «ορμητικού» πολιτικού,... «ασυγκράτητου», ανθρώπου που δεν μασά τα λόγια του και άλλους παρόμοιους. Μόνο τον... τίτλο του ευπατρίδη δεν διεκδίκησε ποτέ. Και όμως, τον δικαιούται. Όχι για αυτά που βλέπουν τη δημοσιότητα, αλλά για αυθόρμητες κινήσεις που γίνονται μακριά από τα φώτα. Όπως, για παράδειγμα, το γεγονός ότι στα υπηρεσιακά ταξίδια που κάνει πληρώνει από την τσέπη του πολλές από τις τρέχουσες δαπάνες και κυρίως όσες δεν έχουν σχέση με το επίσημο πρόγραμμα. Ίσως να μην το γνωρίζει και ο ίδιος, αλλά είναι ο μοναδικός που πέρασε και δεν «φορτώνει» τέτοια έξοδα στον προϋπολογισμό του υπουργείου.

ΕΛΛΗΝΕΣ απόστρατοι σπεύδουν να σώσουν τους Τούρκους συναδέλφους τους! Το απίθανο περιστατικό συνέβη εν μέσω της οδού Πανεπιστημίου, όπου οι Τούρκοι βγήκαν να περπατήσουν σε ένα διάλειμμα της διασκέψεως της EUROMIL. Εκεί δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, που έκαναν αντισυγκέντρωση απέναντι στους μεταλλωρύχους της Χαλκιδικής. Ο λόγος; Κυκλοφορούσαν με κοστούμια και γραβάτες, που, ως γνωστόν, είναι κόκκινο πανί για κάποιους υποστηρικτές της κυβερνήσεως. Ευτυχώς γι’ αυτούς, οι Έλληνες στρατιωτικοί ήταν κοντά και τους γλίτωσαν από τα χειρότερα.

ΓΙΑΤΙ συζητείται το ενδεχόμενο κατασκευής ενός τυφεκίου στο διαμέτρημα 5,56 χιλιοστών; Η πείρα δεκαετιών έχει δείξει ότι και αυτοί που το υιοθέτησαν ξαναγυρίζουν στο επιτυχημένο 7,62, στο διαμέτρημα του G-3 δηλαδή. Τώρα σκεφθήκαμε εμείς να το αλλάξουμε;

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 26/04/2015 – Σ.Λ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

1 σχόλια:

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ