Αρχική » , , » Τις επόμενες ημέρες οι θέσεις υποψηφίων για Στρατιωτικές & Αστυνομικές Σχολές

Τις επόμενες ημέρες οι θέσεις υποψηφίων για Στρατιωτικές & Αστυνομικές Σχολές

Εν αναμονή των προκηρύξεων για τις θέσεις που θα διατεθούν το επόμενο ακαδημαϊκό έτος για τις αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές είναι οι φετινοί υποψήφιοι.

Για τους περσινούς υποψηφίους είχαν... διατεθεί συνολικά 821 θέσεις για όλες τις στρατιωτικές σχολές που περιλαμβάνονται στο μηχανογραφικό, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη εάν η φετινή ηγεσία του υπουργείου Άμυνας θα αποφασίσει να αυξήσει τον αριθμό των εισακτέων. Τις επόμενες ημέρες, πάντως, αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η αρχική προκήρυξη του υπουργείου Άμυνας σχετικά με τις προϋποθέσεις εισαγωγής, αλλά και τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν όσοι επιθυμούν να επιλέξουν τις στρατιωτικές σχολές στο μηχανογραφικό.

Αναφορικά με την περσινή εικόνα για τον αριθμό των εισακτέων στις σχολές Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και Αστυφυλάκων δόθηκαν συνολικά 337 θέσεις. Από αυτές οι 90 της Σχολής Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. αφορούν αστυνομικούς.

(ΕΘΝΟΣ 29/04/2015 – Σ.Λ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ