Αρχική » , , , , , , » Τα κέρδη από τα ομόλογα θα γίνουν φρεγάτες

Τα κέρδη από τα ομόλογα θα γίνουν φρεγάτες


ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΓΑΛΛΙΑ

ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ γαλλικών φρεγατών με χρήματα που θα προέλθουν από τα κέρδη που έχει διακρατήσει η Γαλλία από τα ελληνικά ομόλογα εξετάζει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο NavyRecognition.Com, που επικαλείται πηγές στην Ελλάδα, την προηγούμενη εβδομάδα η Γαλλία πραγματοποίησε συνάντηση με Έλληνες αξιωματούχους σχετικά με την προ­μήθεια πολεμικών πλοίων, συμπεριλαμβανομένης και της φρεγάτας «Belharra». Σύμφωνα με τις πηγές του NavyRecognition.Com στην Ελλάδα που αναδημοσίευσε το site www.bankingnews.gr, Γάλλοι αξιωματούχοι (συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων από τα ναυπηγεία «Naval Group») συναντήθηκαν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 με αξιωματούχους της Ελληνικής Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου με τον Αρχηγό του Γενικού Επι­τελείου Εθνικής Άμυνας και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού. Συζήτησαν σχε­τικά με ένα ευέλικτο χρηματοδοτικό πλάνο για 2 +2 πλοία. 

Η χρηματοδότηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορεί να προκύψει από τα κέρδη των ελληνικών ομολόγων που αγόρασε η Γαλλία κατά τα προηγούμενα χρόνια και δεν έχουν επιστραφεί ακόμα στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών της οικονομικής κρίσης οι χώρες της ευρωζώνης αγόρασαν ελληνικά ομόλογα και συμφώνη­σαν ότι θα επιστρέψουν τα κέρδη. Ωστόσο, αυτά τα κέρδη δεν έχουν ακόμα επιστραφεί στην Ελλάδα παρά τη συμφωνία. Έτσι, φαίνεται ότι η Γαλλία μπορεί να επιστρέψει πίσω αυτά τα κέρδη μέσω των φρεγατών.

(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ-ΤΥΠΟΣ-24/01/2018 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ