Αρχική » , , , » Η ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ καλεί τα μέλη της στο νέο συλλαλητήριοστις 04 Φεβ. 2018 στην Αθήνα (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Η ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ καλεί τα μέλη της στο νέο συλλαλητήριοστις 04 Φεβ. 2018 στην Αθήνα (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


Δελτίο Τύπου 03-18 της 22 IAN 2018


Την 21η Ιανουαρίου διαδηλώσαμε εντυπωσιακά την πεποίθησή μας ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι δική μας και όχι σλάβικη κληρονομιά. Το Παράρτημά μας, μαζί με τα άλλα όμοια, έδωσε εντυπωσιακό παρόν και συνέβαλε στην ιστορική, βροντόφωνη καταγραφή του εθνικού αισθήματος της ημέρας, για αποτροπή του σχεδιαζόμενου ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας στους παγκόσμιους πάτρωνες και τους Σκοπιανούς. Οι προσπάθειες αφενός αποτροπής (από αριστερά) και καπήλευσης (από δεξιά) ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

Καλούμε όλους τους φορείς της Ημαθίας να συνεχίσουν αμείωτο τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση και αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας (μη λήθης).

Tο Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΑΑΣ, καλεί τα μέλη του να μετάσχουν σύσσωμα στο νέο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 04 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα.

Σχεδιάζουμε να ζητήσουμε από την ΕΑΑΣ να μας συνδράμει για τη μίσθωση κατάλληλων λεωφορείων ή εξεύρεση άλλου τρόπου μεταφοράς.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, πρέπει να το δηλώσουν υπεύθυνα στο Παράρτημα μέχρι την Παρασκευή, 26 Ιαν 2018, το μεσημέρι. Έχοντας συγκεκριμένο αριθμό επιθυμούντων να συμμετάσχουν, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη βέλτιστη λύση για τη μετακίνηση, εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί.

Ούτε πεινασμένοι έχουμε δικαίωμα να αποποιηθούμε ή να παραχωρήσουμε την κληρονομιά μας. Δεν είναι δική μας. Τη ΧΡΩΣΤΑΜΕ στα παιδιά μας, όχι στους αλλόφυλους.

Για το Τοπικό Συμβούλιο:

Αντγος εα Κων. Κωνσταντάρας, Πρόεδρος

Ανχης εα Ιωάν. Πανταζής, Γραμματέας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ