Αρχική » , , , , » Σε ΦΕΚ το ΠΔ για το νέο σύστημα αξιολόγησης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ., που τροποποιεί και διατάξεις για τις μεταθέσεις Αστυνομικών

Σε ΦΕΚ το ΠΔ για το νέο σύστημα αξιολόγησης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ., που τροποποιεί και διατάξεις για τις μεταθέσεις Αστυνομικών


Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ το Προεδρικό Διάταγμα 6/2018 - ΦΕΚ 11/Α'/25-01-2018 με θέμα: «Ρύθμιση θεμάτων αστυνομικού προσωπικού».

Επίσης, όπως αναρτήθηκε στο pasapolice.blogspot.gr, με το υπόψη ΠΔ 6/25.01.2018 (Α' 11) και συγκεκριμένα στα άρθρα 21 έως 30 επέρχονται σημαντικές αλλαγές των διατάξεων του ΠΔ 100/2003 «Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και λοιπές μετακινήσεις αστυνομικού προσωπικού» (Α' 94).

Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό ΦΕΚ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ