Αρχική » , , , , , » Ο Βασίλης Κικίλιας στη ΣΕΑΠ. Ανακοίνωσε την δέσμευση Μητσοτάκη για επιστροφή των αναδρομικών (ΦΩΤΟ)

Ο Βασίλης Κικίλιας στη ΣΕΑΠ. Ανακοίνωσε την δέσμευση Μητσοτάκη για επιστροφή των αναδρομικών (ΦΩΤΟ)


Ανάρτηση με νόημα από τον Βασίλη Κικίλια, τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ κατά την επίσκεψή του στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ) στο Ηράκλειο Κρήτης. Σε μια φωτογραφία από πίνακα της μάχης της Κρήτης, σημείωσε «Τιμή σε αυτούς που έπεσαν για την πατρίδα, τιμή σε αυτούς που μάχονται για την πατρίδα».

Σε tweet που συνοδεύτηκε από φωτογραφικό υλικό της επίσκεψης, σημείωσε: Στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών στο Ηράκλειο, ανακοίνωσα τη δέσμευση του Προέδρου Κ. Μητσοτάκη να επιστραφεί το υπόλοιπο 50% των αναδρομικών, που οφείλει το Κράτος στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, από την αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

1 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ.........ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΟΛΟΙ ΤΑΖΕΤΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ