Αρχική » , , » ΕΑΑΣ: Πιστώθηκε το Χρηματικό Βραβείο Αριστούχων Μαθητριών-ών Γ' Λυκείου σχ. έτους 2016-2017

ΕΑΑΣ: Πιστώθηκε το Χρηματικό Βραβείο Αριστούχων Μαθητριών-ών Γ' Λυκείου σχ. έτους 2016-2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/18

Αθήνα 17 Ιαν. 2018

ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ -ΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 -2017 ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Σ.

Ανακοινώνουμε στα μέλη μας ότι, σήμερα 17 Ιαν. 2018 ολοκληρώθηκε η πίστωση στους λογαριασμούς που δηλώθηκαν, το χρηματικό βραβείο ύψους 320 ευρώ κατά αριστεύσαντα σε 182 συνολικά μαθήτριες και μαθητές Γ΄ Λυκείου που αρίστευσαν στο σχολικό έτος 2016-2017.

Πλέον των παραπάνω, το ίδιο χρηματικό βραβείο και για την ίδια περίοδο, πιστώθηκε και στους 5 αριστεύσαντες αρχηγούς των Στρατιωτικών Σχολών.( Σ.Σ.Ε. – Σ.Σ.Α.Σ. – Σ.Α.Ν. – Σ.Α. ΕΛ.ΑΣ – Σ.Μ.Υ.)

 Το Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. εκφράζει σε όλους τους αριστεύσαντες τα συγχαρητήρια του, εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους, στα δε νεαρότερα παιδιά να τους μοιάσουν και η αριστεία να αποτελεί στόχο τους, στους δε γονείς τους να τα χαίρονται και να τα δούνε όπως επιθυμούν.

Καλή χρονιά.

Για το Δ.Σ./ Ε.Α.Α.Σ.

Ο Πρόεδρος
Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος

1 σχόλια:

  1. Η ΕΑΑΑ ΚΑΙ Η ΕΑΑΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΝ ΤΗΣ Β ΛΥΚΕΙΟΥ.
    Η ΕΑΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ ΦΕΤΟΣ;ΜΗΠΩΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΣΜΟ(ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ)ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ