Αρχική » , , , , » Παραμένει Αρχηγός της ΕΛΑΣ ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας

Παραμένει Αρχηγός της ΕΛΑΣ ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας


Ξεκινούν οι κρίσεις στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αναρτήθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας το Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο η Κυβέρνηση αποφάσισε την ανανέωση της θητείας του Aρχηγού της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, για ακόμη έναν χρόνο.

«Με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα την 22 Ιανουαρίου 2018, μετά από πρόταση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, παρατείνεται, σύμφωνα με τις διατάξεις του  άρθρου 36 παρ.1 του ν.4249/2014, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 34 του ν.4361/2016, η θητεία ως Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Αντιστρατήγου Τσουβάλα Κωνσταντίνου του Βασιλείου (ΑΓΜΣ.232212), μέχρι ένα (1) ακόμη έτος», αναφέρεται στην περίληψη του Προεδρικού Διατάγματος, που φέρει την υπογραφή του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Δίνεται έτσι επισήμως το σύνθημα για την έναρξη των κρίσεων στην Ελληνική Αστυνομία.

Αύριο το πρωί, πρωί, αναμένεται η έναρξη της διαδικασίας για τους υπόλοιπους αξιωματικούς του Σώματος, αρχής γενομένης από τους Αντιστρατήγους.

(nkv.antenna.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ