Αρχική » , , , , , » Πιθανή κατάργηση του ΚΕΝ 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων, Μεσολογγίου (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Πιθανή κατάργηση του ΚΕΝ 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων, Μεσολογγίου (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ο Βουλευτής ΝΔ Καραγκούνης Ανδρέα Κωνσταντίνος, κατέθεσε ερώτηση (Αρ. Πρωτ. 2708/18-01-2018) προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με θέμα: «ΚΕΝ 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων, Μεσολογγίου (2/39ΣΠ)».

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει πλήθος δημοσιευμάτων που αναφέρεται στην αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα στην αντικατάσταση, ίσως και κατάργηση, των υφισταμένων Κέντρων Εκπαιδεύσεως Νεοσύλλεκτων. Ανάμεσα στα Κέντρα Εκπαιδεύσεως που βρίσκονται υπό πιθανή κατάργηση είναι και αυτό του Μεσολογγίου. Μια τέτοια εξέλιξη θα δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή αφού θα ήταν πλήγμα πρώτα σε ιστορικό επίπεδο για την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου αλλά βέβαια και σε οικονομικό επίπεδο αφού το στρατόπεδο...

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ