Αρχική » , , , , » Δυνατότητα παραμονής Αξιωματικών ΕΔ κατ' αντιστοιχία όσων ισχύουν για Αξιωματικούς ΕΛ.ΑΣ. (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Δυνατότητα παραμονής Αξιωματικών ΕΔ κατ' αντιστοιχία όσων ισχύουν για Αξιωματικούς ΕΛ.ΑΣ. (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ο Βουλευτής ΝΔ Αντωνιάδης Δημητρίου Ιωάννης, κατέθεσε ερώτηση (Αρ. Πρωτ. 2499/11-01-2018) προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με θέμα: «Εξίσωση της δυνατότητας παραμονής των Αξιωματικών στις Ε.Δ. για ένα ακόμη έτος, κατ' αντιστοιχία των όσων ισχύουν για τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.».

Κύριε Υπουργέ,

Το όριο ηλικίας μέχρι το οποίο επιτρέπεται να υπηρετούν οι αξιωματικοί γενικών καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι για το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή (αντίστοιχου του Συνταγματάρχη Στρατού Ξηράς) το 59° έτος. Όσοι από τους αξιωματικούς φέρουν βαθμό μέχρι Αστυνομικού Διευθυντή και καταλαμβάνονται από το ανωτέρω όριο ηλικίας, εφόσον επιθυμούν, μπορούν να υποβάλουν αίτηση (το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου κάθε έτους) προκειμένου να παραμείνουν στην ενεργό υπηρεσία μέχρι τη συμπλήρωση του 60ου έτους της ηλικίας τους...

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:2 σχόλια:

 1. ΠΡΟΣ Βουλευτή ΝΔ Αντωνιάδη Δημητρίου Ιωάννη > Η παραμονή στο Στράτευμα Εκτός Προβλεπομένων Οργανικών Θέσεων (Ε.Ο.Θ) είναι έγκλημα γιά ένστολο ειδικών καθηκόντων και γενικών καθηκόντων γιά τούς εξής λόγους :  α. Θα υπάρξει αύξηση του Δημοσιονομικού κόστους λόγω ότι λαμβάνουν τις υψηλότερες απολαβές τα παραμένοντα γερασμένα στελέχη.  β. Θα υπάρξει γερασμένος Στρατός δεδομένου ότι ο μέσος όρος ηλικιών είναι τα 35-45 έτη.  γ. Θα υπάρξει έκρηξη της ΑΝΕΡΓΙΑΣ από τήν μη πρόσληψη νέων στελεχών.  δ. Τα χρήματα απο την διαφορά Μισθού ΚΑΙ Σύνταξης θα μπορούσαν να δίνονται σε ευπαθείς Κοινωνικές ομάδες .ανεργους, αστέγους ,πολύτεκνους κλπ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ναι αλλα εχουν ηδη θεσμοθετηθει εοθ εως τα 58

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ