Αρχική » , , , , , » Και Ολλανδική πρόταση για τις φρεγάτες εξετάζει το ΠΝ

Και Ολλανδική πρόταση για τις φρεγάτες εξετάζει το ΠΝ


Δεν είναι μόνο οι γαλλικές φρεγάτες τύπου «Fremm» που εξετάζει το Πολεμικό Ναυτικό για την ενίσχυσή του σε κύρια πλοία επιφανείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έχει πέσει πλέον και η ολλανδική πρόταση, που αφορά τις «LCF-De Zeven Provincien», ίσως τα κορυφαία πλοία αεράμυνας σε αυτές τις διαστάσεις.

Τα δύο πρώ­τα σκάφη της συγκεκριμένης κλάσης του χρόνου συμπληρώνουν 20 χρόνια υπηρεσίας με το ολλανδικό Πολεμικό Ναυτικό και ενδεχομένως να είναι διαθέσιμα προς πώληση, καθώς έχει ξεκινήσει ήδη η κατασκευή νέων φρεγατών! Με δεδομένη τη θετική εμπειρία του Ελληνικού ΠΝ από ολλανδικά πλοία (σ.σ. φρεγάτες Standard), πρόκειται για μία λύση που δεν μπορεί να αποκλειστεί.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-16/03/2019 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ