Αρχική » , , , » Ρυθμίσεις πρόκληση για αντιρρησίες συνειδήσεως: 9μηνη θητεία «λούφα καί παραλλαγή» ίση με μαχίμων οπλιτών!

Ρυθμίσεις πρόκληση για αντιρρησίες συνειδήσεως: 9μηνη θητεία «λούφα καί παραλλαγή» ίση με μαχίμων οπλιτών!


ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΠΛΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ - ΡΕΜΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ

ΚΑΤΑΦΩΡΕΣ αδικίες εις βάρος τής συντριπτικής πλειονότητος των νέων Ελλήνων πού συνεισφέρουν στην εθνική άμυνα, υπηρετώντας κανονικά την στρατιωτική τους θητεία, εισάγει το σχέδιο νόμου πού επιγράφεται: «Ρυθμίσεις Μέριμνας Προσωπικού Ενόπλων Δυνάμεων» και κατατίθεται εντός των ήμερων στην Βουλή...Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου:__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

1 σχόλια:

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ