Αρχική » , , , , , » Τα όρια αθλητικής επίδοσης για τις Σχολές Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων (ΚΥΑ-ΠΙΝΑΚΑΣ)

Τα όρια αθλητικής επίδοσης για τις Σχολές Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων (ΚΥΑ-ΠΙΝΑΚΑΣ)


ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση της αριθ. 2421.1/84993/2018/15-11-2018 Κοινής Απόφασης των Υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με θέμα: «Καθορισμός των προσόντων, των προϋποθέσεων, των κατηγοριών των υποψηφίων, των κωλυμάτων κατάταξης και των διαδικασιών για την εισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων» (Β' 5213)».Για τον έλεγχο της αθλητικής επίδοσης, οι υποψήφιοι υποβάλλονται στα παρακάτω αγωνίσματα και υποχρεούνται να επιτύχουν τα όρια επίδοσης σε όλα (ήτοι και στα έξι), σύμφωνα με τα ακόλουθα:

α. Δρόμος 100 μ. σε χρόνο 16" (μια προσπάθεια).

β. Δρόμος 1.000 μ. σε χρόνο 4' και 20" (μια προσπάθεια).

γ. Άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,05 μ. (τρεις προσπάθειες).

δ. Άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μ. (τρεις προσπάθειες).

ε. Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) σε απόσταση τουλάχιστον 4,50 μ., ως μέσος όρος του αθροίσματος της καλύτερης επιμέρους επίδοσης με το δεξί και το αριστερό χέρι (τρεις προσπάθειες ανά χέρι).

στ. Ελεύθερη κολύμβηση σε απόσταση 50 μέτρων σε χρόνο δύο (02) λεπτών (μία προσπάθεια).

Σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα (Παράρτημα "Γ" Προκήρυξη Εισαγωγής στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ έτους 2018, σελίδα Γ-4) οι Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων έχουν τα ίδια όρια με ΣΣΕ Όπλα, Αστυνομία και Πυροσβεστική:


Δείτε την σχετική ΚΥΑ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ