Αρχική » , , , , , , , , » Απάντηση ΓΔΟΣΥ προς ΠΣΑΕΜΘ σχετικά με διενέργεια κρατήσεων στα αναδρομικά στελεχών ΕΔ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Απάντηση ΓΔΟΣΥ προς ΠΣΑΕΜΘ σχετικά με διενέργεια κρατήσεων στα αναδρομικά στελεχών ΕΔ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Η απάντηση της ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ στον ΠΣΑΕΜΘ:

1. Σας γνωρίζουμε σε απάντηση της (ε) σχετικής επιστολής σας, ότι σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 2 της (β) όμοιας ΚΥΑ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παραγράφου 2 του άρθρου 10 του (α) σχετικού (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), το εφάπαξ χρηματικό ποσό που καταβλήθηκε στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων υπόκειντο στις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία ασφαλιστικές και λοιπές κρατήσεις που ίσχυαν κατά το χρονικό διάστημα από 01 Αυγ 12 έως 31 Δεκ 16, μεταξύ των οποίων είναι και οι κρατήσεις υπέρ των Ειδικών Λογαριασμών Αλληλοβοήθειας (Ε.ΛΟ.Α.).

2. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.Το σχετικό έγγραφο:


Το σχόλιο του ΠΣΑΕΜΘ:

Η απάντηση του Υπ. Εθν. Άμυνας σε έγγραφό μας, ως προς το γιατί έγιναν κρατήσεις στα αναδρομικά, εφόσον δεν αναπροσαρμόζεται η σύνταξη και δεν χορηγείται συμπληρωματικό εφάπαξ. Προφανώς οι συντάκτες, δεν έχουν ακούσει τίποτα για το Σύνταγμα της Ελλάδας και τον ανταποδοτικό χαρακτήρα των εισφορών. Η συνέχεια στις αίθουσες των δικαστηρίων…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ