Αρχική » , , , , , » Προαγωγές Υπαξιωματικών και ΕΠΟΠ του ΠΝ (ΑΠΟΦΑΣΗ-ΟΝΟΜΑΤΑ)

Προαγωγές Υπαξιωματικών και ΕΠΟΠ του ΠΝ (ΑΠΟΦΑΣΗ-ΟΝΟΜΑΤΑ)


Προαγωγές Υπαξιωματικών και Επαγγελματιών Οπλιτών ΠΝ (ΑΔΑ: 6ΑΘΗ6-90Μ)

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

1. Προάγουμε σε Ανθυπασπιστή τον Αρχικελευστή (ΜΗΧ)...

2. Προάγουμε σε Ανθυπασπιστή την Αρχικελευστή (Τ/ΠΒ)...

3. Προάγουμε σε Επικελευστές τους κατωτέρω Κελευστές ΕΠ.ΟΠ., με ημερομηνία προαγωγής την 30 Ιουνίου 2018, που συμπλήρωσαν τα προς προαγωγή τυπικά προσόντα, σύμφωνα με τις συνδυασμένες διατάξεις της παραγράφου 4 του άρθρου 8 του ν. 2936/01 και του άρθρου 36 του ν.δ. 445/74 και θέτουμε στην Κοινή Επετηρίδα Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) Επικελευστών μετά την...

4. Προάγουμε σε Κελευστές τους κατωτέρω Διόπους ΕΠ.ΟΠ., με ημερομηνία προαγωγής την 30 Ιουνίου 2018, που συμπλήρωσαν τα προς προαγωγή τυπικά προσόντα, σύμφωνα με τις συνδυασμένες διατάξεις της παραγράφου 3 του άρθρου 8 του ν. 2936/01 όπως αντικαταστάθηκε από τότε που ίσχυσε με το άρθρο 10 του ν. 3036/02 και του άρθρου 36 του ν.δ. 445/74 και θέτουμε στην Κοινή Επετηρίδα Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) Κελευστών μετά την...Διαβάστε αναλυτικά την σχετική απόφαση:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ