Αρχική » , , , , , » Καμμένος: Τι είπε για έκδοση ΠΔ σχετικά με δαπάνες μετακίνησης και αποζημίωση εκπαίδευσης στελεχών ΕΔ-ΣΑ

Καμμένος: Τι είπε για έκδοση ΠΔ σχετικά με δαπάνες μετακίνησης και αποζημίωση εκπαίδευσης στελεχών ΕΔ-ΣΑ


Ερώτηση 6600/06-06-18 της Βουλής των Ελλήνων

Η κυβέρνηση ψήφισε το νόμο 4336/2015, «Συνταξιοδοτικές διατάξεις - Κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης». Το άρθρο 15 καθόριζε τις δαπάνες μετακίνησης και αποζημίωσης εκπαίδευσης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Η κυβέρνηση έθετε το χρονικό όριο της αποκλειστικής προθεσμίας των εννέα μηνών, για την έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος. Με αυτό θα καθόριζε το ύψος, τους όρους και τις προϋποθέσεις καταβολής των δαπανών μετακίνησης εσωτερικού, καθώς και την αποζημίωση εκπαίδευσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Το αποτέλεσμα είναι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας να επιβαρύνονται τα έξοδα που προκαλούνται από τις μετακινήσεις και από την παρακολούθηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, όπως σεμινάρια κ.λπ.Η κυβέρνηση έχει ευθύνη διότι έχουν παρέλθει, σχεδόν τρία χρόνια, από την ψήφιση του νόμου και δεν έχει εκδώσει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα. Πρακτική που η κυβέρνηση έχει εφαρμόσει σε αρκετούς νόμους, που έχει ψηφίσει.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ Υπουργοί, πότε η κυβέρνηση θα δημοσιεύσει το Προεδρικό Διάταγμα σχετικά με τις δαπάνες μετακίνησης και την αποζημίωση εκπαίδευσης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας;

Οι Βουλευτές,

Θανάσης Παφίλης
Γιάννης Δελής
Λιάνα Κανέλλη
Χρήστος Κατσώτης
Σταύρος Τάσσος

Απάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 6600/06-06-18) με θέμα: «Οι αμοιβές του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, σχετικά με τις δαπάνες μετακίνησης και αποζημίωσης εκπαίδευσης»:

2 σχόλια:

  1. 5 Ιουλίου 2015 – 5 Ιουλίου 2018 χθες συμπληρώθηκαν 3 χρόνια μετά τη μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση που συντελέστηκε στην Ελλάδα, από την μεταπολίτευση και μετά, το περίφημο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα εν μία νυκτί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον μάγο Αλέξη έγινε ΝΑΙ σε όλα !!!!!!! η χώρα έφτασε στο χείλος του γκρεμού, φορτώθηκε τότε ακόμη ένα μνημόνιο των επαναστατών της πλάκας και ένα μεσοπρόθεσμο !!!!! πληρώσαμε τελικά πολύ ακριβά τους επινίκιους χορούς εκείνης της αποφράδας βραδιάς στο Σύνταγμα !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω, πρόκειται για την μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση στη νεότερη ιστορία μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ