Αρχική » , , , , , » Σε αεροπορική οικογένεια για ρεκόρ-Γκίνες ανήκει ο ένας εκ των διασωθέντων πιλότων

Σε αεροπορική οικογένεια για ρεκόρ-Γκίνες ανήκει ο ένας εκ των διασωθέντων πιλότων


Πέντε μέλη στην Πολεμική Αεροπορία

Τέσσερα αδέλφια και μία αδελφή καθώς και ο πατέρας όλοι τους στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας αποτελούν μέλη της οικογένειας του μικρότερου εκ των δύο πιλότων μας, οι οποίοι έκαναν σήμερα το μεσημέρι επιτυχή χρήση των εκτινασσόμενων καθισμάτων του αεροσκάφους τους T-2E Buckeye, που συνετρίβη σε μικρή απόσταση από την αεροπορική βάση της Καλαμάτας, στην οποία επιχειρούσε αναγκαστική προσγείωση.

Μία ασφαλώς μοναδική περίπτωση παγκοσμίως, που ασφαλώς έχει κάποια θέση στη λίστα των ρεκόρ-Γκίνες! Οι δύο πιλότοι μας, ο κυβερνήτης-εκπαιδευτής επισμηναγός (Ι) «Σ» και ο συγκυβερνήτης-εκπαιδευόμενος ανθυποσμηναγός (Ι) «Κ» είναι καλά στην υγεία τους.

Από αυτούς τους δύο λοιπόν η αεροπορική οικογένεια είναι του νεαρού ανθυποσμηναγού, του όποιου όλα τα αδέλφια, η αδελφή και ο ίδιος βεβαίως, καθώς και ο πατέρας τους, είναι απόφοιτοι της Σχολής Ικάρων!

Ο πατέρας, ο οποίος είναι σμήναρχος ιπτάμενος, όπως και ο μεγαλύτερος πιλότος αδελφός είναι F-16άρηδες! Ο σημερινός ακούσιος αλλά τυχερός εκ των «πρωταγωνιστών» του μείζονος αεροπορικού συμβάντος είναι δίδυμος αδελφός με άλλον πιλότο, ο οποίος είναι μια χρονιά «αρχαιότερος», αφού πέρασε στη Σχολή Ικάρων με την πρώτη και την τέλειωσε ως Αρχηγός της τάξεώς του. Ο δίδυμος αδελφός του πέρασε ένα χρόνο αργότερα και τέλειωσε επίσης με εξαιρετική επίδοση!

Την υγειά τους να έχουν όλοι και να είναι πάντα καλότυχοι!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ!

(parapolitika.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ