Αρχική » , , , » Οι Ένοπλες Δυνάμεις διαχειρίζονται δομές φιλοξενίας «προσφύγων» που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Οι Ένοπλες Δυνάμεις διαχειρίζονται δομές φιλοξενίας «προσφύγων» που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ο Βουλευτής XA Κούζηλος Παναγιώτη Νικόλαος, κατέθεσε ερώτηση (Αρ. Πρωτ. 2244/21-12-2017) προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με θέμα: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις διαχειρίζονται δομές φιλοξενίας».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Ένοπλες Δυνάμεις παρείχαν 14.269 μερίδες φαγητού στις δομές φιλοξενίας «προσφύγων», από τις οποίες οι 1356 διανέμονται σε δομές φιλοξενίας που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους. Οι Ε.Δ. προσφέρουν τα μέγιστα σε περίοδο ειρήνης με το παρεχόμενο κοινωνικό τους έργο. Ομως η χώρα μας βρίσκεται σε κατάσταση ανθρωπιστικής κρίσεως λόγω...

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ