Αρχική » , , , , » Τέλος στις χρεώσεις roaming (περιαγωγή) εντός ΕΕ από σήμερα - Τι ισχύει εφεξής (ΕΝΤΥΠΟ ΟΔΗΓΙΩΝ)

Τέλος στις χρεώσεις roaming (περιαγωγή) εντός ΕΕ από σήμερα - Τι ισχύει εφεξής (ΕΝΤΥΠΟ ΟΔΗΓΙΩΝ)


Η περιαγωγή σαν στο σπίτι σας αφορά όλους όσοι ταξιδεύουν στην ΕΕ, εκτός της χώρας όπου ζουν, εργάζονται ή φοιτούν

Τέλος στα τέλη περιαγωγής βάζει από σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση για όλους τους ταξιδιώτες εντός ΕΕ.

Η κατάργηση πρόσθετων επιβαρύνσεων για τους ταξιδιώτες, οι οποίοι καλούν, στέλνουν μηνύματα ή πλοηγούνται στο διαδίκτυο μέσω των κινητών συσκευών τους όταν βρίσκονται στο εξωτερικό, αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ευρώπη.

Δεδομένου ότι οι συμβάσεις κινητής τηλεφωνίας και οι δέσμες δεδομένων που προσφέρονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των κρατών μελών, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει θεσπίσει διασφαλίσεις προκειμένου να επιτευχθεί η περιαγωγή σε εγχώριες τιμές για όλους, καθώς και για να αποφευχθούν οι βλαβερές παρενέργειες σε εγχώριες αγορές.

Καμία επιπλέον χρέωση για κλήσεις, αποστολή μηνυμάτων ή διαδικτυακή πλοήγηση στο εξωτερικό.

Η ΕΕ καταργεί τα τέλη περιαγωγής για όλους όσοι ταξιδεύουν περιοδικά στην ΕΕ, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι φορείς εκμετάλλευσης (πάροχοι υπηρεσιών) θα είναι εξοπλισμένοι με τα εργαλεία για να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενη κατάχρηση των κανόνων.

Από την 15η Ιουνίου 2017 η κατανάλωση περιαγωγής σας θα αφαιρείται από τον εγχώριο όγκο κίνησής σας.

Περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με το τέλος των χρεώσεων roaming μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω έντυπο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ