Αρχική » , , , » Ο Στρατός Ξηράς πρωτοπορεί στην Ηλεκτροκίνηση

Ο Στρατός Ξηράς πρωτοπορεί στην Ηλεκτροκίνηση


Ο Α/ΓΕΣ, αντιστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφάνης, αεικίνητος και αεί προβληματιζόμενος, επιζητών ρεαλιστικές λύσεις διαπίστωσε ότι, πέραν των άλλων γηρασμένων υλικών, τα αυτοκίνητα πόλεως του ΓΕΣ ενηλικιώθηκαν, χωρίς προοπτικές αντικα­ταστάσεως. Κοίταξε μπροστά και σκέ­φθηκε την ηλεκτροκίνηση.

Έκανε έρευνα αγοράς και μία από τις μεγάλες εταιρείες προσέφερε, δωρεάν, δύο τέτοια οχήματα των 1.400 κ.ε. Καλή αρχή.

Διάβασα προχθές ότι στο Όσλο η νορβηγική κυβέρνηση εγκατέστησε σε καίρια μέρη της πόλης φορτιστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων για τους πολίτες με δωρεάν παροχή υπηρεσίας. Άλλοι λαοί...

Οφείλω να σημειώσω ότι ο Α/ΓΕΣ επιθεώρησε κατά το τελευταίο δίμηνο 47 μονάδες και σχηματισμούς και επικοινώνησε άμεσα με το προσωπι­κό.

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-18/06/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ