Αρχική » , , , , , » Πιλοτική λειτουργία απογευματινού παιδιατρικού ιατρείου στο 401 ΓΣΝΑ

Πιλοτική λειτουργία απογευματινού παιδιατρικού ιατρείου στο 401 ΓΣΝΑ


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονιών

Μία προσπάθεια για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους στρατιωτικούς γονείς και τα παιδιά τους ξεκίνησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού με την πιλοτική λειτουργία εξωτερικού παιδιατρικού ιατρείου και τις απογευματικές ώρες, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι γονείς πέραν των ωρών εργασίας.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ τέθηκε σε πιλοτική λειτουργία ένα πλήρως εξοπλισμένο απογευματινό εξωτερικό παιδιατρικό ιατρείο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ), που θα λειτουργεί έως τις 31 Ιουλίου 2017, καθημερινώς, από τις 17:00 έως 20:00.

Όπως σημειώνεται από το ΓΕΣ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείσουν τα ραντεβού τους στη γραμματεία των εξωτερικών ιατρείων του 401 ΓΣΝΑ στα τηλέφωνα 210-7494011/7494812, τις πρωινές ώρες.

(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ