Αρχική » , , , , , » Μοριοδότηση στελεχών ΕΔ που υπηρετούν στην παραμεθόριο (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Μοριοδότηση στελεχών ΕΔ που υπηρετούν στην παραμεθόριο (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Η Βουλευτής ΧΑ ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ, κατέθεσε ερώτηση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Αρ. Πρωτ. 6532/20-06-2017) με θέμα: «Σχετικά με την μοριοδότηση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στην παραμεθόριο»:

Όπως είχα επισημάνει και στην υπ' αριθμ. 6440/23.06.2016 ερώτησή μου, ένα από τα θέματα που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μας, που υπηρετούν στην παραμεθόριο, είναι το ζήτημα της μοριοδότησης.

Στην απάντησή του ο Υπουργός είχε διαβεβαιώσει ότι αποτελεί πρόθεση του υπουργείου η βελτίωση του υφιστάμενου πλαισίου που διέπει τις μεταθέσεις του στρατιωτικού προσωπικού και η τροποποίηση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης με στόχο να αποκατασταθούν οι αστοχίες. Έχει περάσει ένας χρόνος και παρά το γεγονός ότι έχει υπάρξει σχετική νομοθετική ρύθμιση, κρίνεται ελλιπής και ακόμη δεν έχει δοθεί η κατάλληλη λύση.

Δεν υπάρχει δίκαιη διαδικασία μεταθέσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις. Έτσι, υπάρχουν ΕΠΟΠ εγκλωβισμένοι σε...

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ