Αρχική » , , , , , , » Ο ΥΠΕΘΑ πετάει το μπαλάκι στα Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών για τις συντάξεις χηρείας

Ο ΥΠΕΘΑ πετάει το μπαλάκι στα Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών για τις συντάξεις χηρείας


Απάντηση έδωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην γραπτή Ερώτηση που κατέθεσαν και συνυπέγραψαν ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Τομεάρχης Εθν. Άμυνας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βουλευτής Έβρου και Αναπλ. Τομεάρχης Εθν. Άμυνας της ΝΔ, Αν. Δημοσχάκης για τα αυστηρά ηλικιακά όρια που θεσπίστηκαν με το άρθρο 12 του Νόμου 4387/2016 και πλήττουν σαφέστατα όλες τις οικογένειες, ανάμεσά τους και εκείνες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, στις οποίες ο Τομέας Εθν. Άμυνας της ΝΔ εστίασε στη σχετική  Ερώτηση.

Ο ΥΠΕΘΑ στην απάντησή του, ουσιαστικά, πέταξε το μπαλάκι στα Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών, τονίζοντας ότι αυτό έχει την ευθύνη για τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά.

Αναλώθηκε στην ανταλλαγή εγγράφων που είχε με το Υπουργείο Οικονομικών και αναφέρεται στο προφανές, βάσει της απάντησης που έλαβε, ότι εξαιρούνται των διατάξεων του συγκεκριμένου Νόμου όσοι δικαιούνται σύνταξη  «λόγω ανικανότητας ή λόγω θανάτου που προήλθε πρόδηλα και αναμφισβήτητα εξαιτίας της υπηρεσίας και ένεκα αυτής» . Αντίθετα, δεν αναφέρει τίποτα συγκεκριμένο για την πρόταση που είχε κάνει ο ίδιος στα Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών  και είχε προτείνει την εξαίρεση των οικογενειών των στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α. από τις διατάξεις 1Α του άρθρου 12 και τη μείωση του ηλικιακού ορίου των 55 ετών σε 50.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος με την Ερώτηση


Ακολουθεί ο σύνδεσμος με την Απάντηση1 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ. ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ