Αρχική » , , , » H ΣΣΕ παρέχει ευκαιρίες μετεκπαίδευσης σε Αξιωματικούς και μη

H ΣΣΕ παρέχει ευκαιρίες μετεκπαίδευσης σε Αξιωματικούς και μη


ΞΑΝΑ ΣΤΑ ... ΘΡΑΝΙΑ

Κόντρα στο ρεύμα πηγαίνει η Σχολή Ευελπίδων και, παρά τις δυ­σκολίες που συνοδεύουν την οικονομική κρίση, παρέχει ευκαιρίες μετεκπαίδευσης σε αξιωματικούς και μη. Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε όσους ανήκουν στον Στρατό Ξηράς.

Η Στρατιωτική Σχολή και η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνεί­ου Κρήτης διοργανώνουν για το νέο ακαδημαϊκό έτος δύο μετα­πτυχιακά διιδρυματικά προγράμματα πάνω στην «Εφαρμοσμένη Επιχειρησιακή Έρευνα και Ανάλυση» και τη «Σχεδίαση και Επεξερ­γασία Συστημάτων», με τις υποβολές των αιτήσεων να ολοκλη­ρώνονται την 31η Ιουλίου (πληροφορίες: www.sse-tuc.edu.gr).

Τα προγράμματα απευθύνονται και σε αποφοίτους πανεπιστημίου που ενδιαφέρονται για έναν ακόμη ισχυρό τίτλο σπουδών και θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ευελπίδων, θα υπάρχει όμως δυνατότητα και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Έτσι, λοιπόν, παρά τις όποιες δυσκολίες συναντούν οι στρατιωτικές σχολές, οι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού -και όχι μόνο- θα έχουν μια καλή ευκαιρία περαιτέρω όξυνσης του νου.

Μπορείτε να κατεβάσετε την Προκήρυξη Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος εδώ.

(ΕΠΙΚΑΙΡΑ-23/06/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ