Αρχική » , , , , » Τα παιχνίδια να μείνουν έξω από τον Στρατό

Τα παιχνίδια να μείνουν έξω από τον Στρατό


«ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ του νεκρού αδελφού» το ξέρετε. Είναι εκείνο που τα πουλάκια σφύριζαν στην Αρετή ότι ο αδελφός της είναι ένα περιποιημένο λείψανο, αλλά αυτή δεν χαμπάριαζε και έδινε βάση στα λόγια του Κωνσταντή-λείψανο, που έλεγε: «Πουλάκια είναι κι ας κελαηδούν, πουλάκια είναι κι ας λένε». Όμως από εκεί, από Χολαργό μεριά (το «Πε­ντάγωνο»), κάποια «πουλάκια» σφυρίζουν διάφορα πράγματα για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Εμείς να πούμε, προς το πα­ρόν, δύο πράγματα:

Πρώτον, ότι ο Στρατός δεν είναι αντικείμενο μικροπολιτικών παιχνιδιών, του στιλ «θητεία 15 μέρες» και «έμφυλων εβδομάδων».

Δεύτερον, ότι η κυρία απειλή εναντίον μας όχι μό­νον δεν άλλαξε, αλλά -τουναντί­ον- έγινε πιο σοβαρή και, συνε­πώς, δεν δικαιολογείται ουδεμία «ελάφρυνση» - με ό,τι αυτό ση­μαίνει.

Αυτά για τώρα και, με την πίστη ότι έχουσι γνώση οι φύλα­κες, θεωρούμε ότι δεν θα εκπλαγούμε δυσάρεστα.

Χρηστός Μπολώσης
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-16/06/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ