Αρχική » , , , » «Λίφτινγκ» στο Πολεμικό Μουσείο

«Λίφτινγκ» στο Πολεμικό Μουσείο


ΥΣΤΕΡΑ από πολλά χρόνια που τα μεγάλα εκθέματα στον περίβολο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών είχαν αφεθεί στην τύχη τους, ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό, έ­πειτα από σχετική πρωτοβουλία του Δ.Σ του Μουσείου και αποδοχή του αιτήματος από το ΓΕΣ, η σταδιακή μεταφορά των πυροβόλων- εκθεμάτων του Μουσείου για συντήρηση, τυχόν επι­σκευή και βαφή τους, ώστε να αποκτήσουν εκ νέου την... κανονική εικόνα τους!

Στο πρόγραμμα είναι να ακολουθήσει η συντήρηση-βαφή και των παλαιών μαχητικών αεροσκαφών που βρίσκονται στον εξωτερικό περίβολο του Μουσείου, σύμφωνα με υπόσχεση του ΓΕΑ. Πρόκειται για πρωτο­βουλία του νέου Δ.Σ., υπό τον Αντιναύαρχο ε.α. Αθανάσιο Παναγόπουλο ΠΝ, ο οποίος, εκτός όλων των άλλων, έχει στις προθέσεις του και τον εμπλουτισμό του Μουσείου και με εκθέματα προερχόμενα από το Πολεμικό Ναυτικό, καθότι τα υπάρχοντα είναι ελάχιστα.

(ΕΠΕΝΔΥΣΗ-02/07/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ