Αρχική » , , , , , , » Ναύαρχοι «Βατράχια» στην απονομή πτυχίων των νέων αποφοίτων

Ναύαρχοι «Βατράχια» στην απονομή πτυχίων των νέων αποφοίτων


Παρουσία δύο ναυάρχων, αμφοτέρων «βατράχων», οι οποίοι υπηρέτησαν και διοίκησαν τη φημισμένη Διοίκηση Υποβρύχιων Καταστροφών του ΠΝ, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής πτυχίων στους νέους αποφοίτους του 185ου Σχολείου Υπο­βρύχιων Καταστροφών, στις εγκαταστάσεις της μονάδος στον Σκαραμαγκά. Πρόκειται για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, και τον αρχηγό Στόλου, αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο, ενώ τα πτυχία στα νέα «βατράχια» έδωσε ο ίδιος ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο διοικητής της Διακλαδικής Διοικήσεως Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, ταξίαρχος Νίκος Φλάρης, και ο διοικητής της ΔΥΚ, πλοίαρχος Πα­ναγιώτης Νικολαρέας.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-10/06/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ