Αρχική » , , , , » Η Ραφήνα κείται μακράν

Η Ραφήνα κείται μακράν


ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ έγινε στη Ραφήνα η κηδεία του Ταξίαρχου ε.α. Παναγιώτη Σταυρουλόπουλου, ο οποίος, ως στρατοπεδάρχης του στρατοπέδου της ΕΛΔΥΚ στον «Αττίλα II», μεγαλούργη­σε με τους 317 στρατιώτες του και σε αναλογία 1 προς 22 έναντι των Τούρκων. Τη Δευτέρα, λοιπόν, έμαθα ότι τη μάχη εκείνη είχε σχε­διάσει και είχε εκτελέσει η Χρ. Αυ­γή. Αλλιώς, δεν εξηγείται ότι μόνο αυτή, και μάλιστα με τον αρχηγό της, παρέστη στην τελετή και ουδείς έτερος από το Κοινοβούλιο.

Βέβαια, για τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου υπάρχουν βάσιμες δικαιολογίες. Επί παραδείγματι, ότι η Ραφήνα κείται μα­κράν ή ότι ήταν μεσημέρι ή ότι έκανε ζέστη ή ότι ήταν κουρασμέ­νοι από την προηγούμενη με το Gay Pride. Ακόμη μία δικαιολογία είναι ότι έχει χαθεί η τσίπα των πο­λιτικών μας. Πάντως, τόσο η Κύ­προς όσο και ο Στρατός τίμησαν, όπως του άξιζε, τον ήρωα Σταυρουλόπουλο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε.

Χρήστος Μπολώσης
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-14/06/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ