Αρχική » , , , , , , , , » Καταβολή επιδομάτων επικινδυνότητας ανεξαιρέτως σε όλα τα στελέχη των ΟΥΚ του ΠΝ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Καταβολή επιδομάτων επικινδυνότητας ανεξαιρέτως σε όλα τα στελέχη των ΟΥΚ του ΠΝ (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ο Βουλευτής ΧΑ Γρέγος Βασιλείου Αντώνιος, κατέθεσε ερώτηση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Αρ. Πρωτ. 2438/09-01-2017) με θέμα: «Επιβεβλημένη η καταβολή των επιδομάτων επικινδυνότητας ανεξαιρέτως σε όλα τα στελέχη των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού».

Με την από 22-05-2017 και υπ' αριθμόν Φ.841/26/38463 Σ.7925 (ΦΕΚ 1762 Β’/22-05-2017) Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, περί του καθορισμού του ύψους, των δικαιούχων, των όρων και των προϋποθέσεων χορήγησης επιδομάτων κινδύνου και ειδικών αποζημιώσεων που καταβάλλονται στο στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, ορίστηκε μεταξύ άλλων ότι από 1-1-2018 περικόπτονται τα επιδόματα επικινδυνότητας (Υποβρυχίου Καταστροφέα, Πτώσης Αλεξιπτωτιστή και Εξουδετέρωσης Ναρκών) σε συγκεκριμένες κατηγορίες στελεχών των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού και ειδικότερα σε όσους υπηρετούν εκτός της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) και του Κέντρου Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ)...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Γερασμένα «βατράχια»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ