Αρχική » , , , , » Ημερίδα ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στη ΛΑΦΘ

Ημερίδα ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στη ΛΑΦΘ

Ο Σύνδεσμος Καταδρομέων & Ιερολοχιτών Μακεδονίας σας προσκαλεί στην Ημερίδα Ειδικών Δυνάμεων με θέμα: «Κύπρος 1974. Επιχειρήσεις Δυνάμεων Καταδρομών κατά του ΑΤΤΙΛΑ» που πραγματοποιείται στις 10 Ιουνίου 2017, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, από ώρα 09:00 έως 14:00.

Η παρουσίαση των επιχειρήσεων των Μοιρών Καταδρομών Κύπρου και της Α΄ Μοίρας Καταδρομών, θα γίνει από πολεμιστές, Διοικητές Μονάδων και τμημάτων Καταδρομών εκείνης της περιόδου, όπως στο επισυναπτόμενο Πρόγραμμα.

Συντονιστής ο κ. Νικόλαος Νικολούδης ιστορικός, διδάκτωρ Ιστορίας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Η Ημερίδα διοργανώνεται με τη συνεργασία και της Λέσχης Καταδρομέων & Ιερολοχιτών.

Είσοδος Ελεύθερη

Η Είσοδος είναι ελεύθερη και η παρουσία σας θα αποτελέσει ένδειξη τιμής και σεβασμού προς τους ομιλητές, οι οποίοι έδωσαν σκληρές μάχες το 1974 στην Κύπρο και δόξασαν τους Τιμημένους Καταδρομείς, αλλά και σπάνια ευκαιρία να ακούσετε να αφηγούνται τις μάχες οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, αναδεικνύοντας όλες τις δυσκολίες και θυσίες που έκαναν αυτοί και οι συμπολεμιστές τους, τιμώντας και δοξάζοντας τα Ελληνικά Πράσινα Μπερέ.

Να είστε όλοι εκεί!

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ