Αρχική » , , , » Συνεργασία ΣΜΥ και Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων

Συνεργασία ΣΜΥ και Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων


Αυτό που ισχύει εδώ και ...χρόνια στην τοπική αγορά των Τρικάλων πήρε ...επίσημη μορφή.

Με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΕΒΕ) Τρικάλων, γνωστοποιείται ότι υπήρξε συνεργασία με την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) ώστε να υπάρχει οικονομική πολιτική των επιχειρήσεων υπέρ των Σπουδαστών της ΣΜΥ, των οικογενειών των  στρατιωτικών, καθώς και το πολιτικό προσωπικό της Σχολής, με χαμηλότερες τιμές στην πώληση προϊόντων και Υπηρεσιών.

«Η ΣΜΥ από το 1975, που εγκαταστάθηκε στην πόλη μας, δίνει μια μεγάλη οικονομική ανάσα στην τοπική μας κοινωνία, γιατί λόγω της διαμονής τους, ένα σημαντικό μέρος χρημάτων μένει στην πόλη μας. Για τον λόγο αυτό, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων προτείνει στους  επαγγελματίες και  εμπόρους, που έχουν σχέση με την ένδυση, την υπόδηση, τον επισιτισμό, τη φωτογραφία, το ΤΑΞΙ, το κουρείο - κομμωτήριο και γενικά με όλους σχεδόν τους κλάδους, που ανήκουν στην Ομοσπονδία, να προσφέρουν σε κάθε σπουδαστή της ΣΜΥ, στις οικογένειες των στρατιωτικών που ζούνε στην πόλη μας, καθώς και στο πολιτικό προσωπικό, μία έκπτωση στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που προσφέρει ο κάθε κλάδος και στο βαθμό που μπορεί ο κάθε συνάδελφος, επιδεικνύοντας οι ενδιαφερόμενοι την στρατιωτική τους ταυτότητα. Η παραπάνω πρωτοβουλία είναι μία κίνηση, που έχει σκοπό να βοηθήσει τους νέους σπουδαστές που επέλεξαν τη ΣΜΥ και κατά συνέπεια την πόλη μας, για τις σπουδές τους.  Η Ομοσπονδία μας και το ανώτερο επιτελείο της ΣΜΥ πιστεύουν, ότι αυτή η κίνηση θα αξιοποιηθεί άμεσα από όλους και θα δώσει μια ανάσα στα παιδιά που σπουδάζουν στη ΣΜΥ, καθώς και στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό που κατοικούν στην πόλη μας», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Πάντως, εδώ και ...χρόνια τοπικές επιχειρήσεις έχουν εφαρμόσει την διαφορετική αυτή οικονομική πολιτική απέναντι στην ΣΜΥ και επιχειρείται με την συνεργασία αυτή να επεκταθεί σε ακόμη περισσότερης επιχειρήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ