Αρχική » , , , , , , » «Κόφτης» στα χρήματα που επιστρέφονται στα στελέχη ΕΔ-ΣΑ (ΠΙΝΑΚΕΣ)

«Κόφτης» στα χρήματα που επιστρέφονται στα στελέχη ΕΔ-ΣΑ (ΠΙΝΑΚΕΣ)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ: Το παρακάτω κείμενο κυκλοφορεί με το σημερινό (08/11/2018) φύλο της Εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» και συντάκτη τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ. Οι παρακάτω ΠΙΝΑΚΕΣ αφορούν αναδρομικά σε ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ και ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. Το ιστολόγιό μας το μετέτρεψε σε κείμενο (όπως κάνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των) με σκοπό την ενημέρωση των Αναγνωστών μας. Τονίζεται ότι για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα. Καλή σας ανάγνωση:

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31η-12-2016 ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Την καταβολή ακαθάριστων ποσών αναδρομικών συνολικού ύψους 1,4 δισ. ευρώ και καθαρών ποσών συνολικού ύψους 820 εκατ. ευρώ σε εκατοντάδες χιλιάδες εν ενεργεία και συνταξιούχους λειτουργούς του Δημοσίου -στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς, πανεπιστημιακούς, καθηγητές ΤΕΙ, ιατρούς του ΕΣΥ, μουσικούς Κρατικών Ορχηστρών, δικαστικούς κλπ.- προβλέπουν νομοθετικές ρυθμίσεις που κατατέθηκαν χθες στη Βουλή (και ψηφίστηκαν σήμερα), υπό μορφή τροπολογίας σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.Η κατάθεση των ρυθμίσεων στη Βουλή ανακοινώθηκε το απόγευμα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εορταστική εκδήλωση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Μέγαρο Μουσικής. Σύμφωνα με τα όσα διευκρίνισε ο πρωθυπουργός, τα αναδρομικά θα δοθούν στους δικαιούχους εφάπαξ εντός του Δεκεμβρίου. Με τις ρυθμίσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή, η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι προχωρεί στην αποκατάσταση των αποδοχών εκατοντάδων χιλιάδων λειτουργών του Δημοσίου εφαρμόζοντας τα όσα ορίζουν οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικράτειας με τις οποίες έχουν κριθεί αντισυνταγματικές οι περικοπές που επιβλήθηκαν με το νόμο 4093/2012 από την 1η-8-2012 σε βασικούς μισθούς και επιδόματα που καταβάλλονταν βάσει ειδικών μισθολογίων.

«Ψαλίδι»...

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα κείμενα των ρυθμίσεων, τα αναδρομικά που θα καταβάλει η κυβέρνηση περιορίζονται τελικά στην περίοδο από την 1η-8-2012 έως την 31η-12-2016 για τους στρατιωτικούς - ενστόλους, στην περίοδο από την 1η-1-2015 έως την 31η-12-2016 για τους πανεπιστημιακούς, τους καθηγητές ΤΕΙ, τους ερευνητές και τους μουσικούς των Κρατικών Ορχηστρών και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και στην περίοδο από 13-11-2014 έως 31-12-2016 για τους ιατρούς του ΕΣΥ.

Επίσης προβλέπεται η καταβολή αναδρομικών και στους δικαστικούς λειτουργούς και στα μέλη του κύριου προσωπικού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, για όσο χρόνο ήταν εν ενεργεία την περίοδο από 1ης-8-2012 έως και 30-6-2014.

Ουσιαστικά, η «αποκατάσταση» των αποδοχών εκατοντάδων χιλιάδων στρατιωτικών, αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών, καθηγητών ΑΕΙ, ιατρών του ΕΣΥ και λοιπών δημόσιων λειτουργών θα γίνει μέχρι την ημερομηνία ισχύος των προηγούμενων ειδικών μισθολογίων, ενώ στις αποδοχές που καταβλήθηκαν για την περίοδο από την 1η-1-2017 μέχρι και σήμερα δεν θα γίνει αναδρομική προσαρμογή, με το αιτιολογικό ότι από τις αρχές του 2017 ισχύουν, για όλες αυτές τις κατηγορίες, νέα εντελώς διαφορετικά ειδικά μισθολόγια, τα οποία καθορίστηκαν με βάση τις διατάξεις των άρθρων 123-162 του ν. 4472/2017.

Ωστόσο, όπως ήδη έχει επισημάνει ο «Ε.Τ.», τα νέα ειδικά μισθολόγια που ισχύουν από την 1η-1-2017 δεν εφαρμόστηκαν άμεσα από την ημερομηνία αυτή, αλλά ένα χρόνο μετά. Ολόκληρο το 2017 οι λειτουργοί του Δημοσίου αμείβονταν με βάση τα προηγούμενα ειδικά μισθολόγια. Αλλά και τα νέα ειδικά μισθολόγια, τα οποία καθορίστηκαν με βάση τις διατάξεις των άρθρων 123-162 του ν. 4472/2017, εφαρμόσθηκαν με ρήτρα διασφάλισης των αποδοχών που καταβάλλονταν μέχρι 31-12-2016. Συγκεκριμένα, με το άρθρο 155 του ν. 4472/2017 προβλέφθηκε ότι σε όλες τις περιπτώσεις κατά τις οποίες οι συνολικές αποδοχές με βάση τις νέες μισθολογικές ρυθμίσεις προέκυπταν χαμηλότερες των αποδοχών που καταβάλλονταν βάσει των όσων ίσχυαν με τα προηγούμενα μισθολόγια, δεν επιβάλλεται μείωση αποδοχών αλλά οι προκύπτουσες αρνητικές διαφορές καταβάλλονται ως «προσωπική διαφορά».

Συνεπώς, οι εισοδηματικές αυξήσεις που προκύπτουν από την αποκατάσταση των αποδοχών στα επίπεδα πριν από την 1η-8-2012, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ, θα έπρεπε να επεκταθούν και στα ποσά αποδοχών που καταβάλλονται από την 1η-1-2017. Η επέκταση αυτή θα έπρεπε να γίνει με τη μορφή προσαυξήσεων στα ποσά της «προσωπικής διαφοράς». Με απλά λόγια, η κυβέρνηση οφείλει να καταβάλει αναδρομικά και για την περίοδο από την 1η-1-2017 έως σήμερα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η νομοθετική ρύθμιση για την καταβολή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς-ενστόλους περιλαμβάνει μία παράγραφο που ορίζει ότι οι τακτικές μηνιαίες αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και αντιστοίχων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπως αυτές διαμορφώθηκαν από την 1η-1-2017 με βάση τις διατάξεις του άρθρου 155 του ν. 4472/2017 για τις «προσωπικές διαφορές», δεν επηρεάζονται από την καταβολή των αναδρομικών. Αυτό σημαίνει ότι οι αναδρομικές αυξήσεις αποδοχών που προκύπτουν από την 1η-8-2012 δεν μπορούν να επεκταθούν και στις αποδοχές που καταβάλλονται από την 1η-1-2017 μέχρι σήμερα, με βάση το νέο ειδικό μισθολόγιο των στρατιωτικών - ενστόλων που προβλέπει ο ν. 4472/2017, αλλά περιορίζονται μόνο στις αποδοχές που καταβάλλονταν μέχρι 31-12-2016 βάσει του προηγούμενου ειδικού μισθολογίου.

Παρόμοιες παραγράφους, οι οποίες αποκλείουν την επέκταση των αναδρομικών και στην περίοδο από 1ης-1-2017 έως σήμερα, περιλαμβάνουν και οι νομοθετικές ρυθμίσεις για την καταβολή των αναδρομικών στους πανεπιστημιακούς, τους ιατρούς του ΕΣΥ και στις άλλες κατηγορίες δικαιούχων δημοσίων λειτουργών.

ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ - ΕΝΣΤΟΛΟΙ
(ΠΗΓΗ: Ε.Τ. 08/11/2018 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗΣ - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

17 σχόλια:

 1. Για τους αποστρατους τι γινετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. οι απόστρατοι δεν λαμβάνουν τίποτα, τους ξέχασαν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όλοι οι συνταξιούχοι στρατιωτικοί γνωρίζουν ότι οι πολιτικές υποσχέσεις λίγη αξία έχουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Eφόσον με την ψήφιση του νομοσχεδίου γίνεται αναπροσαρμογή μισθών και συντάξεων δεν πρέπει αυτοδίκαια να δοθούν και αντίστοιχα συμπληρωματικά Εφάπαξ απο τα ΕΛΟΕΣ(Α)(Ν)που είναι συνάρτηση των αναπροσαρμογών 100% αποκατάσταση) σε αντιστοιχία, για τους ανθρώπους που ζημιώθηκαν μετά την 1/8/2012 (με την ψήφιση του μεσοπροθέσμου(μέσα Νοεμβρ. 2012) που έγινε εν μια νυκτί του Νόμου 4093/12 ΚΑΙ πετσόκοψε μισθούς,συντάξεις και Εφάπαξ???)
  Πάντως ορθώς τότε αρχές 2015 ΔΌΘΗΚΕ το 50% της αποκατάστασης καθώς και του 50% συμπληρωματικού Εφάπαξ ΑΠΟ τον Σαμαρά.
  ΆΡΑΓΕ θα αποκατασταθεί αυτόματα και ΤΩΡΑ αυτή η οφθαλμοφανής αδικία???
  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ...ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ... με απόλυτα και τοκοφόρο επιτυχή κατάληξη............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η απόφαση του ΣτΕ δεν εφαρμόζεται....Δεν αποκαθίστανται οι αδικίες .Μοιράζουν απλά ένα κοινωνικό μέρισμα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κοινωνικό μέρισμα μοιράζουν, με αλχημείες προσπαθούν να αποφύγουν τις κυρώσεις από το ΣτΕ και εφαρμόζουν μερικώς την απόφαση. Δεν επαναφέρουν τους μισθούς, δεν επαναυπολογίζουν τις συντάξεις, κοροϊδεύουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ θα πάρουν αναδρομικα.
  Αυτο ορίζεται σαφέστατα στην νομοθετική ρύθμιση που επιτέλους ψηφίστηκε.
  Από πού προκύπτει δηλαδή το:"τίποτα στους απόστρατους";
  Προτείνω να αναρτηθεί ενδεικτικός ΠΙΝΑΚΑΣ με τα δικαιούμενα ποσα αποκλειστικά για τους ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ με τους μισθολογικούς τους βαθμούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κοροϊδία, οι απόστρατοι θα πάρουν αναδρομικά ΜΟΝΟ τη χρονική περίοδο 8/2012 έως 6/2016, μετά λένε εφαρμόσθηκε ο νόμος Κατρούγκαλου, επαναυπολογισμό των συντάξεων δεν γίνεται διότι οι βασικοί μισθοί εκείνης της περιόδου δεν αλλάζουν, ενώ θα έπρεπε κανονικά να λάβουν αναδρομικά από 8/2012 έως 11/2018 και να επαναυπολιστούν οι συντάξεις και στους παλαιούς συνταξιούχους και στους συνταξιούχους μετά το νόμο Κατρούγκαλου.

   Διαγραφή
 8. Ο Πρόεδρος των Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Βασίλης Ροζής στο ΘΕΜΑ 104,6 δήλωσε ότι : «Πρόκειται για μεγάλη κοροϊδία. Τα αναδρομικά είναι μέχρι τον Μάιο του 2016 οπότε τέθηκε σε ισχύ ο νόμος Κατρούγκαλου», «Είναι ένα επίδομα γιατί δεν επανυπολογίζονται οι συντάξεις μας και δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας», «αποσπασματική αποκατάσταση που μας βρίσκει αντίθετους γιατί δεν εφαρμόζει τη νομιμότητα που μας είχαν υποσχεθεί»,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ δεν έχει πρόβλημα αναπροσαρμογης της σύνταξης του. Τσιμπάει κάθε μήνα πάνω από χιλιάρικο

   Διαγραφή
 9. OI AΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΕ Η' ΣΕ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΑ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. είναι θέμα ΕΦΚΑ, δεν έχει σχέση με τους εν ενεργεία

   Διαγραφή
 10. Τριπλή κοροϊδία με τα αναδρομικά και την αναγνώριση της απόφασης του ΣτΕ, από την κυβέρνηση για τους απόστρατους :
  (1) Το ποσό επιστροφής για τις συντάξεις των αποστράτων καλύπτει το διάστημα από 1/8/2012 μέχρι 12/5/2016 και όχι ως Νοέμβριο 2018.

  (2) Η σύνταξη μένει ίδια όπως σήμερα και δεν αυξάνεται, γιατί καταργούνται με την τροπολογία οι αναπροσαρμογές συντάξεων από 31/12/2014 και μετά ( ο μισθός αποστρατείας των αποστράτων δεν θα μεταβληθεί ενώ θα έπρεπε να αναπροσαρμοστεί στα επίπεδα που ήταν μέχρι 30/7/2012, λόγω της μη αναπροσαρμογής, οι παλαιοί απόστρατοι θα έχουν μεγαλύτερη προσωπική διαφορά κατά τον επαναυπολογισμό των συντάξεών τους με το νόμο Κατρούγκαλου, επίσης και οι απόστρατοι μετά τον 7/2016 δεν θα έχουν επαναυπολογισμό της σύνταξής τους οπότε χάνουν μία αύξηση καθαρή περίπου 1,5 %).

  (3) Δεν λαμβάνουν συμπληρωματικό εφάπαξ από τα ταμεία τους όσοι αποστρατεύθηκαν μετά τον 8/2012, διότι δεν αλλάζουν οι βασικοί μισθοί από τον 8/2012 έως 12/2016.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. 13 Δεκεμβρίου θα μπουν τα αναδρομικά στους
  Εν ενεργεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ο Νομος Κατρουγκαλου μπορει να ψηφιστηκε 12-5-2016, ομως ισχυει και εφαρμοσθηκε μετα την 31-12-2016.Αρα και το χρονικο διαστημα που καλυπτει η τροπολογια εναι μεχρι 31-12-2016.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Άρθρο 51
  Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης – Σύσταση - Σκοπός
  1. Συνιστάται Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) με την επωνυμία
  «Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης», αποκαλούμενο στο εξής
  «Ε.Φ.Κ.Α.», το οποίο τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας,
  Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και έχει την έδρα του
  στην Αθήνα.
  Από 1.1.2017, οπότε και αρχίζει η λειτουργία του ως φορέα κύριας κοινωνικής
  ασφάλισης, εντάσσονται στον Ε.Φ.Κ.Α. αυτοδίκαια οι υφιστάμενοι φορείς
  κύριας κοινωνικής ασφάλισης, σύμφωνα με τα άρθρα 53 επ. και ο Ε.Φ.Κ.Α.
  καθίσταται οιονεί καθολικός διάδοχος αυτών. Το Ν.Α.Τ. και ο Ο.Γ.Α.
  εξακολουθούν, και μετά την κατά τα ως άνω ένταξή τους, να διατηρούν
  αυτοτελή νομική προσωπικότητα για την άσκηση των μη ασφαλιστικών τους
  αρμοδιοτήτων. Ειδικά ως προς το Δημόσιο, περιέρχονται στον Ε.Φ.Κ.Α. οι εν
  γένει αρμοδιότητες που αφορούν στις συντάξεις του Δημοσίου, σύμφωνα με
  την παράγραφο 2 του άρθρου 53, με την επιφύλαξη των οριζομένων στην
  παράγραφο 3 του άρθρου 4 του παρόντος.
  2. Σκοπός του Ε.Φ.Κ.Α. είναι η κάλυψη των υπακτέ-ων στην ασφάλιση του
  Ε.Φ.Κ.Α. προσώπων για τους ασφαλιστικούς κινδύνους που προβλέπονται
  από την οικεία νομοθεσία με την προβλεπόμενη στο νόμο αυτόν χορήγηση:
  α. μηνιαίας κύριας σύνταξης, λόγω γήρατος, αναπηρίας και θανάτου στους
  ασφαλισμένους ή/και στα μέλη της οικογενείας τους,
  β. η χορήγηση προσυνταξιοδοτικών και άλλων παροχών στους
  συνταξιούχους και στους μέχρι τις 31.12.1992 ασφαλισμένους του Ενιαίου
  Ταμείου Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων (ΕΤΑΤ), οι οποίοι, έως την έναρξη
  ισχύος του παρόντος, έχουν θεμελιώσει δικαίωμα λήψης της παροχής, καθώς
  και στους συνταξιούχους προσυνταξιοδοτικού καθεστώτος του ΕΤΕΑ (τ.
  ΕΤΕΑΜ) σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 26 του Ν.
  3455/2006 (Α΄84),
  γ. παροχών ασθένειας σε χρήμα,
  δ. ειδικών προνοιακών επιδομάτων και
  Άρθρο 51
  Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης – Σύσταση - Σκοπός
  1. Συνιστάται Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) με την επωνυμία
  «Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης», αποκαλούμενο στο εξής
  «Ε.Φ.Κ.Α.», το οποίο τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας,
  Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και έχει την έδρα του
  στην Αθήνα.
  Από 1.1.2017, οπότε και αρχίζει η λειτουργία του ως φορέα κύριας κοινωνικής
  ασφάλισης, εντάσσονται στον Ε.Φ.Κ.Α. αυτοδίκαια οι υφιστάμενοι φορείς
  κύριας κοινωνικής ασφάλισης, σύμφωνα με τα άρθρα 53 επ. και ο Ε.Φ.Κ.Α.
  καθίσταται οιονεί καθολικός διάδοχος αυτών. Το Ν.Α.Τ. και ο Ο.Γ.Α.
  εξακολουθούν, και μετά την κατά τα ως άνω ένταξή τους, να διατηρούν
  αυτοτελή νομική προσωπικότητα για την άσκηση των μη ασφαλιστικών τους
  αρμοδιοτήτων. Ειδικά ως προς το Δημόσιο, περιέρχονται στον Ε.Φ.Κ.Α. οι εν
  γένει αρμοδιότητες που αφορούν στις συντάξεις του Δημοσίου, σύμφωνα με
  την παράγραφο 2 του άρθρου 53, με την επιφύλαξη των οριζομένων στην
  παράγραφο 3 του άρθρου 4 του παρόντος.
  2. Σκοπός του Ε.Φ.Κ.Α. είναι η κάλυψη των υπακτέ-ων στην ασφάλιση του
  Ε.Φ.Κ.Α. προσώπων για τους ασφαλιστικούς κινδύνους που προβλέπονται
  από την οικεία νομοθεσία με την προβλεπόμενη στο νόμο αυτόν χορήγηση:
  α. μηνιαίας κύριας σύνταξης, λόγω γήρατος, αναπηρίας και θανάτου στους
  ασφαλισμένους ή/και στα μέλη της οικογενείας τους,
  β. η χορήγηση προσυνταξιοδοτικών και άλλων παροχών στους
  συνταξιούχους και στους μέχρι τις 31.12.1992 ασφαλισμένους του Ενιαίου
  Ταμείου Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων (ΕΤΑΤ), οι οποίοι, έως την έναρξη
  ισχύος του παρόντος, έχουν θεμελιώσει δικαίωμα λήψης της παροχής, καθώς
  και στους συνταξιούχους προσυνταξιοδοτικού καθεστώτος του ΕΤΕΑ (τ.
  ΕΤΕΑΜ) σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 26 του Ν.
  3455/2006 (Α΄84),
  γ. παροχών ασθένειας σε χρήμα,
  δ. ειδικών προνοιακών επιδομάτων και

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ