Αρχική » , , , , , , » Παροχή διαδικτύου σε όλα τα απομακρυσμένα φυλάκια του Ελληνικού Στρατού (ΒΙΝΤΕΟ)

Παροχή διαδικτύου σε όλα τα απομακρυσμένα φυλάκια του Ελληνικού Στρατού (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Ελληνικός Στρατός κάνει τεράστια άλματα προσαρμογής στις απαιτήσεις της εποχής μας

του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Με πολύ γρήγορα βήματα φαίνεται ότι ο Ελληνικός Στρατός κάνει τεράστια άλματα προσαρμογής στις απαιτήσεις της εποχής μας, όπου το διαδίκτυο είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένο πλέον με τη ζωή όλων μας. Και όταν λέμε «όλων μας» συμπεριλαμβάνονται ασφαλώς και όλοι και όλες όσοι υπηρετούν στα προκεχωρημένα ακριτικά και απομακρυσμένα στρατιωτικά φυλάκια του ΕΣ τόσο στον ηπειρωτικό χώρο, όσο και στον αντίστοιχο νησιωτικό του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων.«Αναγνωρίζοντας τη θεμελιώδη σημασία της ανάγκης για επικοινωνία στις μέρες μας, μεριμνήσαμε εντός του 2018, ώστε να καλύψουμε με σύνδεση στο διαδίκτυο, ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα μας φυλάκια! Γιατί το προσωπικό μας το αξίζει!» σημειώνει στο μήνυμά του το ΓΕΣ που συνοδεύει ένα όμορφο (και επικοινωνιακό) μικρής διάρκειας βίντεο που παρουσιάζει το ότι τώρα πλέον όλα τα απομακρυσμένα φυλάκια έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο και δεν είναι πλέον αποκομμένοι «από τον έξω κόσμο».

«Υπό τη συνοδεία της μουσικής του ελληνικού συγκροτήματος C:Real, σας παρουσιάζουμε μία ιστορία ανάμεσα σε ένα στρατιώτη μας που υπηρετεί τη θητεία του σε απομακρυσμένο φυλάκιο και της κοπέλας του που βρίσκεται σε μεγάλο αστικό κέντρο» καταλήγει το σχετικό ενημερωτικό του ΓΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:


(ΠΗΓΗ: newpost.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Λεωνίδα τα "τεράστια άλματα προσαρμογής στις απαιτήσεις της εποχής μας" τα είχε κάνει πάλι ο ΕΣ την περίοδο 2001-2003 όπως λογικά θα γνωρίζεις (αλήθεια ποιος ήταν τότε ΥΕΘΑ;), με τις περίφημες αίθουσες "internet-cafe" (μιλάμε για δαπάνες για την κατασκευή τους, τις συνδέσεις και το "hardwear", με πασίγνωστη εταιρεία που δυστυχώς έπεσε έξω) και τις κάρτες σύνδεσης που πουλούσαν στα ΚΨΜ (έναντι πολύ μικρού τιμήματος και ναι είναι συλλεκτικές πλέον). Έτσι για την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκεφτήτε το θέμα ξανά με σοβαρότητα.Ηδη εδώ και χρόνια υπάρχουν κενά ασφαλείας με τα κινητά.Σκεφτήτε τώρα ένα ντίπ ζαβό να έχει ιντερνετ χωρίς να προβληματίζεται για κάρτες και ΜΒ αφού θα έχει απεριόριστη πρόσβαση.Οι παλαιότεροι έλεγαν ¨ μην αφήνεις τον στρατιώτη να έχει πολύ χρόνο ελεύθερο για να σκεφτεί.Οταν το κάνει, σίγουρα θα την κάνει την @!#$$%^^&&& του, και αυτό ισχύει φυσικά και με το παραπάνω για τα μόνιμα στελέχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν 1940 -41 οι στρατιώτες μας είχαν ιντερνετ και την καλοπέραση ,και μαλθακότητα μέχρι βαθμό παρεξηγήσεως οπως σήμερα ,τώρα θά μιλάγαμε Γερμανικά.Αλλά τι να λέμε τώρα.Αν κρίνεις απο τα κεφάλια πολιτικά και Στρατιωτικά ,ας μας βοηθήσει η Παναγιά να μην γίνει καμμιά στραβή με τους απέναντι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ