Αρχική » , , , , , , » Μοριοδότηση Στελεχών που υπηρετούν στην Φρουρά Ιωαννίνων: Απάντηση Καμμένου (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Μοριοδότηση Στελεχών που υπηρετούν στην Φρουρά Ιωαννίνων: Απάντηση Καμμένου (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Σχετική μας ανάρτηση ΕΔΩ.

Απάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 2417/11-10-2018) με θέμα: «Μοριοδότηση Στελεχών που υπηρετούν στην Φρουρά Ιωαννίνων»Διαβάστε τη σχετική απάντηση:

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους και μια σωστή απάντηση απο τον ΥΕΘΑ στους αμετάθετους του Ν. Ιωαννίνων που κλαίγονται κιόλας αφού μάλλον δεν έχουν υπηρετήσεις Έβρο - Νησιά. Έτσι πολλοί απο αυτούς τους στρατιωτικούς συνδικαλίζονται (έχουν βρεί το κόλπο) για να έχουν αμετάθετο και παραμένουν πάνω απο 10 χρόνια στην ωραία φρουρά των Ιωαννίνων , μιάς και πολλοί έχουν και εντοπιότητα απο τη γύρω περιοχή. Ε είνα σκάνδαλο να θέλουν και παραπάνω μόρια ενώ πολλοί απο αυτούς προκαλούν και την τοπική κοινωνία που ζει στο φάσμα της ανεργίας με τις κατά τακτούς χρόνους άστοχες και προκλητικές δηλώσεις τους. Φυσικά αυτές γίνονται για ιδίον όφελος. Επιτέλους ας καταλάβουν ότι δεν είναι κλασικοί δημόσιοι υπάλληλοι και ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους . ΆΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΡΙΖΕΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ,ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ