Αρχική » , , , , , , , » Αποστολές υπέρ του κοινωνικού συνόλου από την Αεροπορία Στρατού (ΦΩΤΟ)

Αποστολές υπέρ του κοινωνικού συνόλου από την Αεροπορία Στρατού (ΦΩΤΟ)

Συνεχίστηκαν όλο τον Ιούλιο

Από μία αποστολή αεροπυροσβέσεως και αεροδιακομιδών καθημερινώς πραγματοποίησαν τα πληρώματα και τα πτητικά μέσα της Αεροπορίας Στρατού, στη διάρκεια του μηνός Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Στρατού Ξηράς, συνδράμοντας σε αντίστοιχες επιχειρήσεις ως εξής:

Στον τομέα των αεροδιακομιδών, με μεταφορικά ελικόπτερα ΝΗ-90 του 2ου Τάγματος Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού (2ο ΤΕΑΣ) και CH-47D/SD Chinook του 4ου ΤΕΑΣ, πραγματοποιήθηκαν 29 αποστολές ημέρα και νύχτα, για την αεροδιακομιδή 40 ασθενών, από νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σε νοσοκομεία των αστικών κέντρων, συμπληρώνοντας συνολικώς 70 ώρες πτήσεως.

Στον τομέα της αεροπυροσβέσεως τα ελικόπτερα CH-47D/SD Chinook του 4ου ΤΕΑΣ, πραγματοποίησαν 27 εξόδους για την από αέρος κατάσβεση 22 δασικών πυρκαγιών σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο, συμπληρώνοντας συνολικώς 102 ώρες πτήσεων και εκτελώντας 274 ρίψεις νερού.

Όλα αυτά τα εκτεθέντα στοιχεία, πέραν των όσων αντίστοιχων αποστολών πραγματοποίησαν οι συνάδελφοί τους της Πολεμικής Αεροπορίας σε αεροπυροσβέσεις και αεροδιακομιδές ή του Πολεμικού Ναυτικού μόνο στο σκέλος των αεροδιακομιδών.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr – Λ.Σ.Μ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ