Αρχική » , , , , , » Νομοσχέδιο για την εξέλιξη και τα οικονομικά των Ενόπλων Δυνάμεων

Νομοσχέδιο για την εξέλιξη και τα οικονομικά των Ενόπλων Δυνάμεων


ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ

Η κατάθεση ενός σημαντικού νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας επίκειται στη Βουλή, με το οποίο η πολιτική ηγεσία του επιχειρεί τη ρύθμιση κρίσιμων θεμάτων που αφορούν την εξέλιξη των μόνιμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ, ταυτοχρόνως, περιλαμβάνει και άλλες διατάξεις, με καθαρώς οικονομικό περιεχόμενο.

Χθες (28/07), υπήρχε έντονη φημολογία ότι το προαναφερθέν σχέδιο νόμου πρόκειται να έλθει στη Βουλή «εντός της σήμερον» (28/07), καθώς πρόθεση των αρμοδίων -συμφώνως προς τις πληροφορίες- είναι να κατατεθεί το νομοσχέδιο και να προλάβει να συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, για μία-δύο συνεδριάσεις, προτού το Κοινοβούλιο περατώσει τις εργασίες του, λόγω των θερινών διακοπών του Αυγούστου, κάτι το οποίο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης, ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος απουσιάζει στο εξωτερικό (ΗΠΑ) και μάλλον θεωρήθηκε σκόπιμο να είναι αυτός εδώ για να κατατεθεί το νομοσχέδιο, το οποίο ο ίδιος εισηγείται και υποστηρίζει στη Βουλή, αν και, σε ανύποπτο χρόνο είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση και από τον γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου να έρθει προς ψήφιση το νομοσχέδιο πριν από το κλείσιμο της Βουλής, λόγω του θέρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αναμένει με εξαιρετικό ενδιαφέρον την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή και την εν συνεχεία ψήφισή του, προκειμένου να διαπιστώσει ποια ακριβώς από τα θέματα που το απασχολούν και σχετίζονται κυρίως με την εξελικτική του πορεία στο στράτευμα, αλλά και με θέματα σταδιοδρομίας του, θα ψηφιστούν και θα ισχύσουν, προκειμένου να διορθωθούν με τον τρόπο αυτόν άλλα λάθη τού σήμερα.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗΣ
(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ-29/07/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

5 σχόλια:

 1. Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ 4% ΕΤΗΣΙΩΣ NA MHN ΠΑΡΑΒΙΑΣΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΟ ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ .-ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΙΣΘΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΘΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. φάτε συριζο-ανελ-σανό και σκάστε, κορόιδα

   Διαγραφή
  2. Παιδιά, ένα άσυλο ανιάτων επειγόντως!

   Διαγραφή
 3. Πώς «ξεφούσκωσε» τόσο ο ρήτορας, ο είρωνας, ο άνετος; Πράγματι, πώς κατάντησε έτσι, σκιά του παλαιού εαυτού του; Οι ψεκασμένοι θα μας απαντήσουν ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ