Αρχική » , , , , , , » Τελετή παράδοσης–παραλαβής ΤΣ/EAAΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ (12 ΦΩΤΟ)

Τελετή παράδοσης–παραλαβής ΤΣ/EAAΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ (12 ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 02 Αυγούστου 2017 στα γραφεία του Παραρτήματος Φθιώτιδος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στην Πλατεία Λαού παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. Αντιστρατήγου ε.α. κ. Βασιλείου Ροζή η τελετή παράδοσης – παραλαβής του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος.

Παρέστησαν εν αποστρατεία Αξιωματικοί του Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Λαμίας Διοικητής του Κ.Ε.Υ.Π. Ταξίαρχος κ Βασίλειος Μπέλλος, συνοδευόμενος από επιτελή του και τον Διοικητή της 695 ΑΒΠ Συνταγματάρχη κ Δημήτριο Νικολάου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λαμιέων Αστυνομικός Διευθυντής ε.α. κ Δημοσθένης Καλαμπαλίκης, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων και νυν Πρόεδρος του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Φώσκολος, ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ανδρέας Κολοκυθάς εκπροσωπώντας και τους Ανεξάρτητους Έλληνες καθώς και πολίτες, φίλοι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στην ομιλία του ο απερχόμενος Πρόεδρος Αντιστράτηγος ε.α. κ. Βασίλειος Μπούρας έκανε τον απολογισμό της τριετίας, όπου ήταν ιδιαίτερα καυστικός κυρίως στην ολιγωρία των τοπικών αρχόντων όσον αφορά το θέμα της απομάκρυνσης της ΜΕΡ.ΥΠ. από τη Λαμία, αλλά και τη φημολογούμενη αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του Κ.Ε.Υ.Π..

Ο νέος πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ταξίαρχος ε.α. κ. Νικόλαος Τσιλαλής, τόνισε την ανάγκη συνοχής των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α., καθώς και την ανάγκη εγρήγορσης και αγωνιστικότητος για την με κάθε νόμιμο τρόπο εξασφάλιση των συμφερόντων των, καθώς και την παρότρυνση στους παρισταμένους να αγωνιστούν για την εγγραφή στην Ε.Α.Α.Σ. των αποστράτων συναδέλφων που δεν είναι μέλη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ., συνεχάρη τον απερχόμενο Πρόεδρο για το πλούσιο έργο που πραγματοποίησε, ενώ ευχήθηκε στο νέο Τοπικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Μετά το πέρας της τελετής ενημέρωσε τα μέλη για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τους αποστράτους.

Πλακέτες απενεμήθησαν στον απερχόμενο Πρόεδρο του Τ.Σ. από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ. και τον Διοικητή του Κ.Ε.Υ.Π..

Εκ του Παραρτήματος Ν. Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

1 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟΝ ΜΕΣΙΕ
    ΠΡΕΖΙΝΤΑΝΤ.ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΖΙ
    ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ