Αρχική » , , , , , , , , » Ενημερώσεις αποστράτων για συνταξιοδοτικό-ΣτΕ-Ελ. Συν.-ΜΤΣ από τον Πρόεδρο της ΠΟΣ (ΦΩΤΟ)

Ενημερώσεις αποστράτων για συνταξιοδοτικό-ΣτΕ-Ελ. Συν.-ΜΤΣ από τον Πρόεδρο της ΠΟΣ (ΦΩΤΟ)

O πρόεδρος της ΠΟΣ, Ταξχος εα Βασ. Νικολόπουλος πραγματοποίησε ενημερώσεις συναδέλφων για θέματα που αφορούν τους αποστράτους (συνταξιοδοτικό, αποφάσεις ΣτΕ, Ελεγκτικού Συνεδρίου, ΜΤΣ κλπ).

Αναλύθηκαν τα επίκαιρα θέματα που ενδιαφέρουν τα εν αποστρατεία στελέχη και απαντήθηκαν πολλές και εύλογες ερωτήσεις. Οι ενημερώσεις έγιναν στις παρακάτω πόλεις:

ΡΕΘΥΜΝΟ στις 18 Ιουλ. 2017

Παρά την καλοκαιρινή περίοδο, αρκετοί συνάδελφοι παρευρέθηκαν στην ενημέρωση, που έγινε στη Λέσχη Αξκων. Ιδιαίτερη τιμή η παρουσία του επιτίμου Α/ΓΕΕΘΑ Στγου Μαν. Παραγιουδάκη και του επιτίμου Δντη Β' Κλάδου/ΓΕΣ Αντγου εα Μιχ. Νικολουδάκη, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, εκθείασαν το έργο και την αποτελεσματικότητα της ΠΟΣ. Ο Πρόεδρος Ταξχος εα Κωνσταντάκης Αντώνιος και τα Μέλη του Τοπικού Παραρτήματος της ΕΑΑΣ, επέδωσαν αναμνηστικά (βιβλίο «Το Ρέθεμνος που έφυγε» και γκραβούρες).

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


ΧΑΝΙΑ 19 Ιουλίου

Παρευρέθηκαν πολλοί συνάδελφοι του Στρατού, αλλά και από άλλους κλάδους (Πολεμική Αεροπορία και ΕΛΑΣ) και ο Πρόεδρος του Παρατήματος ΕΑΑΑ Χανίων Απτχος ε.α. Αντώνιος Καμπιανάκης. Εξαιρετική φιλοξενία από το Τ.Σ. του Παραρτήματος Χανίων της ΕΑΑΣ και τον Υπτγο ε.α. Ελευθέριο Κυριακάκη, Πρόεδρο του Τ.Σ. Παρών, συνδράμοντας στην ενημέρωση και ο Αναπληρωτής Γ.Γ. της ΠΟΣ Δημήτριος Ταραντίλης

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 24 Ιουλίου

Παρόντες εξαίρετοι συνάδελφοι από τη Συμπρωτεύουσα, από τη Βέροια, ο Πρόεδρος του ΤΣ του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης Αντγος εα Νικ. Μιλιωρίτσας, αλλά και ο νομικός σύμβουλος της ΠΟΣ στη συμπρωτεύουσα Αναστάσιος Μαλισάγκος.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ