Αρχική » , , , , , , , » Πλήγμα για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των ΟΥΚ οι περικοπές επιδομάτων

Πλήγμα για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των ΟΥΚ οι περικοπές επιδομάτων


Σε μια περίοδο ευαίσθητη για την Εθνική Ασφάλεια της Χώρας, με διαρκείς προκλήσεις από την Τουρκία, το Υπουρ­γείο Εθνικής Άμυνας αποφά­σισε την περικοπή των επι­δομάτων κινδύνου (υποβρύ­χιου καταστροφέα, πτώσης αλεξιπτωτιστή και εξουδετέρωσης ναρκών) για τα ΟΥΚ που υπηρετούν εκτός Διοίκησης Υποβρύχιων Κατα­στροφών (ΔΥΚ) και Κέντρου Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ), δημιουργώντας έτσι ΟΥΚ δύο ταχυτήτων.

Ήδη το σύνολο των ΟΥΚ (περισσότερα από 200 άτομα), με κοινή αίτηση που κατέθεσαν ενώπιον του ΣτΕ, ζητούν την ακύρωση της υπουργικής απόφασης κατά το μέρος που τους θίγει, επικαλούμενα και τη συνταγ­ματική διάταξη περί ισότητας.

Επιπλέον με τις περικοπές πλήττεται το αξιόμαχο και η επιχειρησιακή ετοιμότητα των ΟΥΚ. Οι ΟΥΚ, που απο­τελούν την πλέον επίλεκτη μονάδα των Ειδικών Δυνά­μεων της χώρας μας, αισθά­νονται κατάφωρα αδικημένες και προσδοκούν στην ευαι­σθησία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για την άμεση αποκατάστα­ση της αδικίας.

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-20/08/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ