Αρχική » , , , » Τελικά δεν ήρθε η «καταστροφή» στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά την «απομάκρυνση» του πρώην Διευθυντή;

Τελικά δεν ήρθε η «καταστροφή» στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά την «απομάκρυνση» του πρώην Διευθυντή;


1. Παρακολουθούμε τη δραστηριότητα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έρχονται στο νου μας τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε δήθεν υποβάθμιση τόσο του πρώην Διευθυντή, όσο και της Υπηρεσίας μετά την απομάκρυνσή του απ’ αυτή. Τίποτε από όλα αυτά όμως δεν έγινε! Και κάποιοι οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη για τις υπερβολές και την «παραπληροφόρηση»!

2. Τότε, σε αντίθεση όλων, μιλήσαμε για «φυσιολογική» εξέλιξη και ότι σε κάθε περίπτωση υπάρχει διάδοχη κατάσταση.

3. Ας κάνουμε τον απολογισμό μας σήμερα. Ποια είναι η πορεία της Υπηρεσίας; Τι γίνεται με τη «νέα Διοίκηση» αυτής; Παρατηρούμε λοιπόν, ότι η Υπηρεσία εξακολουθεί να λειτουργεί και μάλιστα με σημαντικές επιτυχίες στη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος, χωρίς «επικοινωνιακές» φανφάρες και σκοπιμότητες. Και μιλάμε για σοβαρή και οργανωμένη εγκληματικότητα (ιδίως εκβιάσεις, απάτες, πορνογραφία ανηλίκων, παραβίαση προσωπικών δεδομένων κ.λ.π.) και όχι για τις ...φερόμενες «εξιχνιάσεις αυτοκτονιών» (sic), όρος αδόκιμος που (ορθώς) απαλείφθηκε από το «λεξιλόγιο» της Υπηρεσίας.

4. Τελικά είναι βέβαιο, ότι διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες, δεν ήρθε η «καταστροφή» και δικαιώθηκαν τόσο οι επιλογές της Ηγεσίας, όσο και εμείς για την κριτική μας!

5. Όμως οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι, για την άσκηση αποτελεσματικού μάνατζμεντ, χρειάζεται ο απόλυτος έλεγχος της εξουσίας (αρμοδιοτήτων) και η «clear chain of command» (αρχή της ενότητας της προσταγής). Σε κάθε περίπτωση το «δυσίν κυρίοις δουλεύειν» δεν συνιστά συνταγή επιτυχίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ