Αρχική » , , » Διάθεση ξενώνων 1ης Στρατιάς σε γονείς φοιτητών με εντολή Στγου Δκτη Ηλία Λεοντάρη

Διάθεση ξενώνων 1ης Στρατιάς σε γονείς φοιτητών με εντολή Στγου Δκτη Ηλία Λεοντάρη


Εντολή για διάθεση όλων των ξενώνων της περιοχής ευθύνης της 1ης Στρατιάς, κατά προτεραιότητα σε γονείς και φοιτητές δικαιούχους που μεταβαίνουν σε πόλεις εκτός του τόπου κατοικίας τους για την αναζήτηση φοιτητικής στέγης, έδωσε ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης.

Όπως μαθαίνουμε, ο κος Λεοντάρης στο μέτρο των δυνατοτήτων του και προκειμένου να ελαφρύνει οικονομικά οικογένειες φοιτητών που αυτή την περίοδο είναι κυριολεκτικά μέσα στα έξοδα, αποφάσισε όπως διαθέσει τους ξενώνες - για τους οποίους ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντγος Βασίλειος Τελλίδης με τους Διοικητές των Σχηματισμών πασχίζουν συνεχώς για την βελτίωση και συντήρησή τους - για ολιγοήμερη διαμονή σε δικαιούχους γονείς που έχουν ανάγκη. Η αρχή έχει ήδη γίνει στη Λάρισα όπου δύο ξενώνες διατέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες για το σκοπό αυτό.

Πρόκειται πράγματι για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Στρατάρχη η οποία μόνο θετικά σχόλια έχει αποκομίσει!

(kranosgr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ