Αρχική » , , , , , » Ποια στελέχη ΕΔ-ΣΑ θα παίρνουν φτηνά Ι.Χ.! (ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ-ΦΕΚ)

Ποια στελέχη ΕΔ-ΣΑ θα παίρνουν φτηνά Ι.Χ.! (ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ-ΦΕΚ)


Απαλλάσσονται από το τέλος ταξινόμησης για τα αυτοκίνητα που παραλαμβάνουν τα στελέχη και οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι κρίθηκαν ή κρίνονται ανίκανοι για την ενεργό υπηρεσία, συνεπεία τραύματος ή νοσήματος εν υπηρεσία, έχουν τεθεί σε κατάσταση Πολεμικής Διαθεσιμότητας ή Μόνιμης Διαθεσιμότητας και δεν λαμβάνουν σύνταξη.

Η απαλλαγή αυτή ισχύει από τις 27 Ιουλίου 2016, καθώς δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο ν. 4407/2016. Αυτά διευκρινίζονται με εγκύκλιο της Διεύθυνσης Δασμολογικών Θεμάτων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων που απεστάλη πρόσφατα σε όλα τα τελωνεία της χώρας. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο της Διεύθυνσης Δασμολογικών Θεμάτων της ΓΓΔΕ, «η συγκεκριμένη απαλλαγή παρέχεται και στους ανάπηρους αξιωματικούς και τους οπλίτες των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, στους αξιωματικούς και τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος, καθώς και σε υπαλλήλους της Τελωνειακής Υπηρεσίας, εντεταλμένους στη δίωξη του λαθρεμπορίου, οι οποίοι κρίθηκαν ή κρίνονται ανίκανοι για την ενεργό υπηρεσία, συνεπεία τραύματος ή νοσήματος εν υπηρεσία και ένεκα αυτής και λαμβάνουν σύνταξη για τον λόγο αυτό».

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 22/09/2016)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ:Ν. 4407/2016 (ΦΕΚ Α 134/27-7-2016) Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και άλλες διατάξεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ