Αρχική » , , , , , » Τι είπε ο Σταθάκης για την απόφαση ΣτΕ στον Παπαδάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε ο Σταθάκης για την απόφαση ΣτΕ στον Παπαδάκη (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, δέχτηκε ερωτήσεις ως καλεσμένος, στην σημερινή (27/09/2016) πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», από τον Γιώργο Παπαδάκη. Μεταξύ άλλων, ο Παπαδάκης του διάβασε το παρακάτω απόσπασμα από τον ν.4334/2015 (3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ):


ιδίως σε συμφωνία με τους Θεσμούς:
• να πραγματοποιήσει φιλόδοξες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό σύστημα και να καθορίσει πολιτικές προκειμένου να αντισταθμίσει πλήρως τη δημοσιονομική επίπτωση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση του 2012 και να εφαρμόσει τη ρήτρα μηδενικού ελλείματος ή αμοιβαία συμφωνηθέντων εναλλακτικών μέτρων μέχρι τον Οκτώβριο του 2015

Και συνεχίζοντας ο Παπαδάκης είπε: «Επειδή βγήκαν παράνομες και αντισυνταγματικές οι μειώσεις, νομοθετήσατε έτσι ώστε διά του επανυπολογισμού να μην υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής της απόφασης του ΣτΕ».

Και απάντησε ο Υπουργός: «Ο νόμος εφαρμόζεται σταδιακά και αφορά συγκεκριμμένες κατηγορίες, κυρίως τις ΕΔ (πολύ στενό κράτος), συνεπώς εφαρμόζεται σε βάθος 3ετίας-4ετίας».

Δείτε το σχετικό βίντεο:Νόμος ν.4334/2015 (ΦΕΚ Α' 80/16-07-2015) «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (Ε.Μ.Σ.)»:

1 σχόλια:

  1. Δειτε ποιοι μας κυβερνουν...Σταθακη αυτοι ειστε.....

    ΓΕΛΛΑΣ - ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!

    https://youtu.be/k-HVZDM6RlM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ