Αρχική » , , » Στο πένθος το Κομπότι Άρτας από τον άδικο χαμό του 38χρονου υπαξιωματικού

Στο πένθος το Κομπότι Άρτας από τον άδικο χαμό του 38χρονου υπαξιωματικού


Σήμερα η κηδεία του αδικοχαμένου υπαξιωματικού. Ο άτυχος Κωνσταντίνος Μπουραντάς σκοτώθηκε κατά την ανατροπή του τεθωρακισμένου άρματος στο οποίο επέβαινε σε νυχτερινή άσκηση.

Σε βαρύ πένθος έχει πέσει από την Τρίτη το χωριό του αδικοχαμένου Επιλοχία από το Κομπότι Άρτας Κωνσταντίνου Μπουραντά, ο οποίος έχασε την ζωή του κατά τη διάρκεια νυχτερινής στρατιωτικής άσκησης στην περιοχή Καμένου Δάσους στην κεντρική Λέσβο.

Ο έμπειρος 38χρονος υπαξιωματικός, ο οποίος υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στην ΕΛΔΥΚ και πήρε μετάθεση στην Μυτιλήνη σκοτώθηκε κατά την ανατροπή του τεθωρακισμένου άρματος Μ-113.

Αμέσως μετά το δυστύχημα σήμανε συναγερμός και ο μάχιμος 38χρονος επιλοχίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό του κύκλο, ο Κωνσταντίνος ήταν ένας μάχιμος υπαξιωματικός, άνθρωπος πειθαρχημένος από αγροτική οικογένεια της Άρτας.Κάθε που έβρισκε ευκαιρία επισκεπτόταν το χωριό που μεγάλωσε και αγάπησε βγάζοντας από πάνω του για λίγο το χακί.

Όταν τελείωσε το λύκειο, κατατάχθηκε στον στρατό ως εθελοντής μακράς διάρκειας (ΕΜΘ) και τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου ακολουθώντας την στρατιωτική καριέρα του αδερφού ο οποίος υπηρετεί και εκείνος στον Ελληνικό Στρατό.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο του χωριού που μεγάλωσε στο Κομπότι Άρτας στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου ενώ το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει στείλει ήδη άγημα προκειμένου να του αποδοθούν οι τιμές που αρμόζουν στην περίπτωση.

(protothema.gr – ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ