Αρχική » , , , » Συγκέντρωση ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Παρουσιάσεις-Προβληματισμοί-Προτάσεις)

Συγκέντρωση ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Παρουσιάσεις-Προβληματισμοί-Προτάσεις)

Πραγματοποιήθηκε, την 25-11-2015, στη Λέσχη Αξιωματικών Ξάνθης, η ετήσια γενική συγκέντρωση του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, που είχε ως σκοπό την ενημέρωση των μελών του, όπως και όλων των Τοπικών Αρχών και Εκπαιδευτικών Φορέων, για τα πεπραγμένα του παρελθόντος έτους, που συνδυάστηκε και με την παρουσίαση ειδικού - επίκαιρου ιστορικού θέματος, όπως και του Προγραμματισμού των δραστηριοτήτων, για το 2016. Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση και για να διαβάσετε το σχετικό Δελτίο Τύπου:


4 σχόλια:

 1. Σωστά "συγκέντρωση" γιατί για τις ΕΑΑ ο όρος ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ {ΤΣ/ΕΑΑΣ-ΕΑΑΣ}είναι Α Γ Ν Ω Σ Τ Ο Σ...!!!Γι αυτό τις αποκαλώ ΜΑΙΜΟΥ ΕΝΩΣΕΙΣ και γιά κανέναν άλλο λόγο...Γι αυτό στερούνται κοινής αποδοχής και εκτίμησης!!!Γι αυτό τελευταία βλέπουμε να υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ ε.ε και ε.α προσωπικού,καθόσον οι ε.ε αντιλαμβάνονται ότι οι ενώσεις λειτουργούν με κριτήρια κατώτερα των προσδοκιών ημών και υμών !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λυπάμαι αγαπητέ Κύριε Γαλανέ,

  Γιατί από την εξέταση του σχολίου σας , διαπίστωσα ότι αντί να βλέπετε την ουσία δηλ. την επιτυχία και αποδοχή της εκδήλωσης από όλους τους Φορείς στην Κοινωνία της Ξάνθης, καταπιάνεσαι με ορολογίες( Συγκέντρωση ή Συνέλευση)και άλλα άσχετα με το παρουσιαζόμενο αντικείμενο , λες και αυτό είναι η προτεραιότητα.
  Σημείωση : Το σημαντικό είναι η προσέλευση και προτεραιότητα είναι να βγαίνουν οι Ενώσεις στην Κοινωνία και όχι να γίνονται αυθαίρετα υποκειμενικά σχόλια για δήθεν ''αντιπαλότητες'', μεταξύ ε.ε. και ε.α στελεχών των ΕΔ. Αυτό κατά γενική ομολογία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, καθότι στην Ξάνθη υπάρχουν άρρηκτοι δεσμοί και αλληλοεκτίμηση
  Εκτιμώ ότι το λιγώτερο θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν κάποιο θετικό σχόλιο, όπως έκαναν οι 140 παρόντες στη συγκέντρωσή μας.

  Με εκτίμηση

  Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης
  Πρόεδρος ΤΣ/ Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης
  (κιν: 6937100910)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΡΟΣ:ΓΕΣ/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ/2
  ΚΟΙΝ: Γρ.Στρ. Γραφείου κ.ΥΕΘΑ
  Δκτη ΚΕΥΠ Ταξχο Φακάκη Δημήτριο
  Δντη ΛΑΦΛ
  ΤΣ/ΕΑΑΣ/Φθιώτιδας  ΘΕΜΑ: Στρατιωτικές Λέσχες{κατασκευή χώρου ψυχαγωγίας -καφέ στην ΛΑΦΛ}

  ΣΧΕΤ.: α. Φ.959.2/1/220032Σ.7 Αθήνα 02Ιαν.2015/ΓΕΣ/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ/2.
  β.Φ.900/154/8996Σ.2043 Λαμία23 Νοέ.2015/ΚΕΥΠ/4οΕΓ.


  κ.Δντα


  Στο παρελθόν με έγγραφό σας σύμφωνα με το σχετικό μου γνωστοποιήθηκε σχετικώς απάντηση όσον αφορά αίτημά μου βελτίωσης συνθηκών ψυχαγωγίας στην ΛΑΦ Λαμίας επ ωφελεία του στρατιωτικού προσωπικού ε.ε και ε.α της φρουράς με την κατασκευή υπαίθριας καφετέριας.
  Στην απάντηση που τότε έλαβα η πρότασή μου δεν απερρίφθη πλην γιά λόγους οικονομικούς ανεβλήθη με προοπτική προφανώς υλοποίησης του έργου στο μέλλον.
  Στην συνέχεια και ενώ δεν ευδοκίμησε η πρόταση ανανέωσης άδειας ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων σε δημόσιο - κοινόχρηστο χώρο έμπροσθεν της ΛΑΦΛ, λόγω απόρριψης ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου από τον Γ.Γ αποκεντρωμένης διοίκησης Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας {το θέμα εξετάζεται από το συναρμόδιο υπουργείο εσωτερικών}, υπέβαλλα αρμοδίως εκ νέου πρόταση στον Δκτη του ΚΕΥΠ τεκμηριωμένη, ώστε η ΛΑΦΛ να αποκτήσει έναν αξιοπρεπή υπαίθριο χώρο καφέ.
  Η απάντηση που έλαβα σύμφωνα με το σχετικό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την δική σας απάντηση όμοιο που αποκλείει οριστικά την κατασκευή του έργου βελτιώνοντας - αναβαθμίζοντας την ΛΑΦΛ.
  Στην προκειμένη περίπτωση αναδεικνύεται ένα άλλο θέμα διοικητικής φύσεως κατά την γνώμη μου, που έχει να κάνει με την παραμονή του ΚΕΥΠ στην πόλη της Λαμίας, λαμβάνοντας υπ όψιν την αρνητική τοποθέτηση του καθ ύλην αρμόδιου Δκτη του ΚΕΥΠ ο οποίος ενδεχομένως γνωρίζοντας εκ της θέσεώς του καταστάσεις που άλλοι δεν γνωρίζουν {όπως συνέβη με την απομάκρυνση της ΜΕΡΥΠ μετασταθμεύοντας στην Θεσσαλονίκη με τις τότε γνωστές παραπλανητικές δηλώσεις της Διοικήσεως και της Υποδιοικήσεως} αποφαίνεται τοιουτοτρόπως κρίνοντας ότι η πρότασή μου δεν είναι αναγκαία{ούτε καν προς αξιολόγηση} παραλλήλως δε εκτιμάται ως μη συμφέρουσα όχι τόσο γιά τους λόγους που αναφέρονται στο όμοιο, αλλά όσο γιά μία βέβαιη οριστική απομάκρυνση του ΚΕΥΠ από την Λαμία κατά την άποψή μου!
  Οι σκέψεις μου αυτές ενισχύονται στην βάση ότι δεν είναι δυνατόν το ΓΕΣ με επίσημο έγγραφό του όμοιο να συνηγορεί - αποφαίνεται στην κατασκευή του έργου...και ο Δκτης του ΚΕΥΠ να το απορρίπτει...μία λογική εξήγηση υπάρχει μόνο η οποία ερμηνεύεται ως εξής η οριστική απομάκρυνση του ΚΕΥΠ από την ΛΑΜΙΑ δεν δικαιολογεί αναβάθμιση βελτίωση της ΛΑΦΛ...
  Κατόπιν όλων των παραπάνω θα ήθελα να μου γνωρίσετε εκ νέου την προοπτική αναβάθμισης της ΛΑΦΛ ως τεκμήριο παραμονής του ΚΕΥΠ στην πόλη της Λαμίας.

  Με εκτίμηση


  Γαλανός .Θ. Γεώργιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στρατηγέ! προσωπικά εκτιμώ την δράση σας στην ακριτική ΘΡΑΚΗ μας,όμως το σχόλιό μου δεν εστιάζεται επί προσωπικού,αλλά επί θεσμικού ήτοι εκδημοκρατισμό των ενώσεων {ΕΑΑ} γιά δυναμική αγωνιστική διάθεση...σύγκρουση και όχι αυτό που βιώνουμε σήμερα στις δράσεις των ενώσεω μία παθητική στάση ενός άκρατου - προκλητικού καθωσπρεπισμού...παθητικού!!!άνευ προηγουμένου...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ